TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

leuke manieren om met creativiteit geld te verdienen

leuke manieren om met creativiteit geld te verdienen

Het duurt nog een lange tijd voordat het leven weer normaal is en iedereen de deur uit kan. Tot die tijd moet iedereen er maar het beste van maken en is de tijd thuis op leuke manieren in te vullen. Bijvoorbeeld met manieren om geld te verdienen en dan in het bijzonder leuke manieren om in extra inkomen te voorzien. 

Het is in deze tijd bijvoorbeeld ideaal om op een creatieve manier bezig te zijn. Die creativiteit levert in potentie geld op als je de mogelijkheden benut. Bijvoorbeeld door producten die je zelf maakt aan te bieden op Etsy. Dat is een hele populaire app om je eigen gemaakte artikelen in de verkoop te zetten. Mag je bijvoorbeeld graag breien, haken of borduren? Ga aan de slag en zet je zelfgemaakte spulletjes te koop. Dat is ook mogelijk als je van schilderen houdt, sieraden maakt of misschien wel kleine meubeltjes opknapt om daarna aan te bieden. Het is via Etsy mogelijk om zelf je eigen webshop op te bouwen en te beheren om ook na deze tijd er verder mee te gaan. 

Ben je wat minder creatief in het maken van producten dan biedt Fiverr voor jou misschien wel uitkomst. Bijvoorbeeld als je goed bent in grafisch design of in het editen van een podcast of video. Er is veel vraag naar online diensten op Fiverr en het is een leuke manier om geld bij te verdienen vanuit je huis. Als je de skills hebt op een van de terreinen waar veel vraag naar is, zet die dan in om je inkomen uit te breiden.

 

De tijd die je thuis doorbrengt, is nu ook ideaal om je kledingkast eens goed onder handen te nemen. De winterkleding kan plaatsmaken voor de zomerkleding. Bovendien is het mogelijk om de winterkleding die je niet meer draagt te verkopen. Dat is natuurlijk ook een optie als je bepaalde zomerkleding niet meer draagt. Ruim meteen ook de kasten van je eventuele partner en kinderen op en doe de overbodige kleding in de verkoop. 

Er zijn nog meer leuke manieren om op creatieve wijze geld te verdienen nu je meer thuiszit. Bijvoorbeeld door je als oppas aan te bieden voor mensen die werken of door als hondenuitlaat te fungeren. Er zijn natuurlijk al veel initiatieven, waarin dit werk gratis wordt aangeboden, maar dat hoeft je niet tegen te houden om een kleine vergoeding te vragen. 

Verder zijn er online nog allerlei opties om eindelijk eens de switch te maken en jezelf in de picture te zetten. Begin maar eens met TikTok en bedenk een creatieve manier om populair te worden. Of kijk waar er kansen liggen op het gebied van het maken van een podcast, want de populariteit daarvan neemt in rap tempo toe. Heb je een mooie stem dan is het ook interessant om verhalenverteller te worden. Misschien brengen alle deze ideeën jezelf wel op een idee om op een creatieve manier geld te verdienen in deze tijd.