TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met referrals aanbrengen

In dit artikel beschrijven wij het referral systeem bij spaarprogrammas. Want hoe werft u nou eigenlijk referrals? Welke programmas kiest u om te promoten? Wij hopen dat dit artikel u op gang zal helpen om een leuk extra centje te verdienen.

Stap 1: Programma kiezen

Een belangrijke eerste stap natuurlijk, welk spaarprogramma gaan wij kiezen? Als eerste moet u uzelf afvragen wat u wilt, een percentage van uw lid haar verdiensten of een vast bedrag per lid.

Als u deze keuze heeft gemaakt dient u uit die selectie een spaarprogramma te kiezen. Ook hier de vraag, voor welke gaat u. Kiest u een spaarprogramma die oud is en veel leden heeft of een nieuw spaarprogramma met weinig leden.

Maak een keuze hierin en meldt u aan!

Stap 2: Mogelijkheden?

Downline

Nu u aangemeld bent willen wij referrals behalen. Wat zijn de mogelijkheden hierin?
- U heeft een website
- U heeft veel email contacten
- U bent bekend op veel fora

Dit zijn 3 bekende manieren. Als u een website heeft kunt u een banner van het spaarprogramma erop zetten met een kleine uitleg om zo referrals te werven.

Als u veel email contacten/email database hebt kunt u deze contacten email en informeren over het betreffende programma (pas op: geen spam!).

Als u veel aanwezig bent op bekende internet forums dan kunt u als handtekening de banner of een link naar een spaarprogramma plaatsen, zo zien alle lezers van het forum deze tekst.

Stap 3: Uitvoering

U heeft een manier gevonden? Mooi! Schrijf een aantrekkelijk stukje unieke tekst over het betreffende programma en adverteer hiermee. Ook zou u zelf banners aan kunnen passen (voor adverteren) om zoveel mogelijk klikkers te scoren.

Stap 4: Resultaat

Heeft u referrals gehaald? Mooi! U bent waarschijnlijk al snel toe aan uw eerste uitbetaling. Vraag een betaling direct aan als uw saldo voldoet aan de uitbetalingsnorm.

Het uitbetaalde geld gaan wij gebruiken om te adverteren. Waar adverteren? Op gerelateerde sites! Zoek sites voor geld verdienen en probeer uw zelf gemaakte banner hierop te krijgen tegen betaling of wederdienst. Ook zou u kunnen kijken naar Google adwords of Hyves (bannerviews) om daar uw banner te laten tonen.

Stap 5: Circulatie

Downline

Als u deze cirkel herhaalt zult u de eerste paar keren niet veel over houden van uw uitbetalingen. Maar als uw banner op verschillende pagina's staat en deze doorlopen terwijl u alweer een betaling ontvangt haalt u winst. Uw winst zal groeien als u het serieus aanpakt. Dit is slechts een basis concept.

Stap 6: Eigen website

Heeft u succes met referrals werven en u wil meer opties om bijvoorbeeld uw bezoekers beter te informeren? Dan kunt u een site bouwen over een aantal spaarprogramma's. Hier kunt u hetzelfde principe voor gebruiken als op deze pagina beschreven. Probeer meer referrals te scoren met een lagere inzet.