TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Vragen

Als beginnende geld verdiener in de wereld van de spaarprogrammas kan het voorkomen dat u met een aantal vragen zit. Wij krijgen regelmatig e-mails met vragen, de meest gestelde vragen ziet u hieronder staan.
Staat uw antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Is het echt gratis?
Dit is een vraag die wij regelmatig krijgen. Het deelnemen aan spaarprogrammas is echt 100% gratis en zonder verplichtingen. U hoeft niets te doen als u dit niet wilt en u kunt zich op elk gewenst moment weer afmelden. U kunt zich dus gerust aanmelden bij de programmas welke u aanspreken en hiervoor geen cent betalen.

Zijn de programmas betrouwbaar?
Ja, de spaarprogrammas zijn 100% betrouwbaar. Op GratisZakgeld.nl voegen wij alleen de beste spaarprogramma's toe welke in handen zijn van bekende en grote marketing bedrijven. Deze bedrijven hebben een strikt privacy policy wat simpelweg betekend dat deze uw gegevens nooit zullen verkopen. Geld verdienen bij spaarprogramma's is dus betrouwbaar, gratis en zonder verplichtingen.

Kan ik dit allemaal wel?
Het meedoen aan een spaarprogramma is vrij eenvoudig, ook voor de beginnende internetters. Het enige wat u nodig heeft is internet en een email adres. Het aanmelden en de spaarprogrammas zijn vaak erg toegankelijk en spreken voor zichzelf. Mocht u echter vragen hebben dan hebben de meeste spaarprogramma's een uitgebreide uitleg om u te helpen.

Krijg ik reclame per post?
Wij vertelde u eerder dat de spaarprogrammas op deze website een goed privacy policy hebben. Uw gegevens worden opgeslagen in een beveiligde databank en zullen nooit verkocht worden. Dit betekend dus dat u geen reclame post of marketing telefoontjes zult krijgen van de spaarprogrammas.

Hoe kan ik uitbetalen?
Omdat de spaarprogramma's gewoon Nederlandse bedrijven zijn betalen u deze uit op uw bankrekening. U kunt uitbetalen vanaf een vastgeld bedrag welke varieert per spaarprogramma, dit kan bijvoorbeeld 5 euro zijn of 12,50 euro. Naast betaling op de bank kunt u uw verdiensten ook laten uitbetalen op bijvoorbeeld PayPal.