TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met uw website

Heeft u een eigen website en wilt u hier geld mee gaan verdienen? Wij hebben op deze pagina een aantal methodes verzameld waarmee u dit kunt doen. U kunt bijvoorbeeld geld verdienen met het aanbrengen van leads, sales, clicks. CPL/Lead is bijvoorbeeld een gratis inschrijving of aanmelding bij een nieuwsbrief. CPS/Sale is bijvoorbeeld een verkoop van een vakantie.

Geld verdienen met uw eigen site

Met een eigen website kunt u op diverse manieren geld verdienen.

Geld verdienen met affiliate marketing

Het onderwerp "affiliate marketing" is behoorlijk breed. Het komt er op neer dat u er voor zorgt dat een ander bedrijven klanten ontvangt. Dit kan zijn door leden aan te brengen bij een spaarprogramma maar bijvoorbeeld ook door vakantie te verkopen op uw website over vakantie tips. Hieronder staat een bedrijf welk een groot bestand heeft aan bedrijven waaronder diverse get paid to programmas en reisaanbieders.

DaisyconDaisycon
Meer dan 1000 adverteerders
Hoge vergoedingen CPL/CPS
Handig tools en veel materiaal
Zeer snelle uitbetalingen.
Nu aanmelden

Betaald per klik

Diverse programmas willen u een bedrag per klik betalen, echter krijgt u hier geen verkoop of aanmeldvergoeding. Het beste programma om aan deel te nemen als u betaald wilt krijgen per klik is Google Adsense. Dit is een deel van het advertentieprogramma van Google. U krijgt afhankelijk van uw website een bepaald bedrag per klik.

Eigen E-book schrijven

De laatste manier die wij behandelen is het schrijven van een e-book. Als u verstand heeft van een bepaald onderwerp en u denkt dat deze informatie geld waard is kunt u hier een e-book over schrijven. Schrijf een duidelijk tekst van minstens 10 paginas over het onderwerp waar de lezers echt wat aan hebben. Bepaal een goede prijs, en maak een website voor het boek om dit te gaan promoten.

U mag beperkt verkopen zonder inschrijving bij voorbeeld de Kamer van Koophandel. Op internet bestaan diverse bedrijven welke de betalingen kunnen regelen zodat u daar geen technische kennis voor nodig hebt.