TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

DoublePoints

DoublePointsVeel mensen zijn op zoek naar een eenvoudige en toegankelijke manier om gewoon van thuis uit geld te kunnen verdienen. Misschien kan je bijvoorbeeld wel enige tijd niet gaan werken waardoor je over een minder hoog inkomen beschikt of ben je op zoek naar een mogelijkheid om wat extra geld te verdienen om die ene, leuke vakantie te kunnen betalen. In beide gevallen kan het bijzonder interessant zijn om je aan te melden bij het online spaarprogramma Doublepoints. Dit spaarprogramma zorgt er voor dat je op tal van verschillende manieren zeer snel en eenvoudig geld kan verdienen en dat gewoon vanuit je luie zetel. Meer weten? Lees dan snel verder en ontdek hoe ook jij jouw financiële situatie kan verbeteren door je aan te melden voor het Doublepoints spaarprogramma!

Schrijf u direct gratis in bij DoublePoints en ontvang €0,00 aanmeldbonus!

100 procent gratis registreren
Bij zeer veel spaarprogramma's zit er een addertje onder het gras en dien je te voldoen aan bepaalde eisen. Bovendien kan het zelfs voorkomen dat je meteen voor een groot bedrag moet kopen waardoor het aanmelden niet helemaal gratis is. Niets van dit alles bij Doublepoints. Je aanmelden bij Doublepoints is dan ook 100 procent gratis en bovendien kan je meteen aan de slag gaan om geld te verdienen. Nog niet helemaal overtuigd? Doublepoints maakt het nog interessanter. Je aanmelden bij dit online spaarprogramma zorgt er namelijk voor dat je meteen een aanmeldbonus ontvangt van 1 euro. Vul je, je gegevens verder in? Dan krijg je nog eens een euro waardoor je totale saldo al op 2 euro uitkomt! Niet slecht voor een paar minuutjes werk!

Besparen door gebruik te maken van Doublepoints
In principe onderscheiden we twee verschillende mogelijkheden om geld te verdienen of uit te sparen bij Doublepoints. In eerste instantie is dit mogelijk door online te shoppen via het spaarprogramma. Op deze manier kan je namelijk een interessante korting bekomen die wordt toegevoegd aan je online spaarpot. Doublepoints screenshotOndanks het feit dat de korting niet meteen in mindering wordt gebracht kan je op deze manier wel rekenen op een zeer interessante cashback. Bovendien is bekend dat Nederlanders tegenwoordig meer en vaker online aankopen doen waardoor de besparing die kan worden gerealiseerd op korte termijn reeds zeer aanzienlijk kan oplopen. Ben jij dus met andere woorden ook iemand die regelmatig online besteld? In dat geval is je aanmelden bij Doublepoints absoluut de moeite waard!

Ook geld verdienen is mogelijk bij Doublepoints
Buiten het spekken van je online spaarpot door de kortingen die je ontvangt is het eveneens een mogelijkheid om op tal van andere manieren geld te verdienen. Je krijgt bijvoorbeeld uitbetaald voor het liken van pagina's op social media platformen zoals Facebook, maar ook het volgen van personen op Twitter evenals het reviewen van producten en webwinkels levert je een financieel voordeel op. Andere mogelijkheden om je online spaarpot te spekken zijn het lezen van e-mails, het invullen van enquetes en nog zoveel meer. Dit alles maakt in ieder geval duidelijk dat je door gebruik te maken van de mogelijkheden van Doublepoints zomaar van thuis uit heel wat geld kan verdienen. Het spreekt voor zich dat dit voor heel veel mensen een mooie meerwaarde kan betekenen.

Uitbetalingen vanaf amper 10 euro
Bij heel veel online spaarprogramma's ben je verplicht om heel wat geld op te sparen vooraleer het kan worden uitbetaald. Dat geldt niet voor Doublepoints. Bij dit online spaarprogramma is het dan ook reeds mogelijk om een uitbetaling aan te vragen vanaf een bedrag van amper 10 euro. Omwille van het feit dat je bovendien altijd begint met een startbedrag van 2 euro betekent dit dat je slechts 8 euro extra meer moet verdienen om een uitbetaling aan te kunnen vragen. Op deze manier kan er dan ook snel een mooi bedrag extra op je bankrekening worden bijgeboekt!

Bijzondere bonus-malus regeling
Omdat Doublepoints het belangrijk vindt dat haar leden tevreden zijn en zoveel mogelijk voordeel kunnen behalen wordt er gewerkt met een bijzonder bonus-malus systeem. Actieve leden worden op deze manier beloond met extra hoge bedragen die ze kunnen sparen. Ben jij dus met andere woorden van plan om een actieve gebruiker te worden? Dan zal je kunnen rekenen op een nog groter financieel voordeel in vergelijking met leden die slechts nu en dan even gebruikmaken van de mogelijkheden die Doublepoints te bieden heeft.

Conclusie; een leuke manier om (extra) geld te verdienen
Doublepoints maakt het op zeer eenvoudige wijze en bovendien op tal van verschillende manieren mogelijk om gewoon van thuis uit geld te verdienen. Het bedrijf bestaat bovendien reeds verschillende jaren en ondanks het feit dat er enkele problemen zijn geweest worden deze doorgaans snel opgelost. Dit zorgt er in combinatie met de interessante aanmeldingsbonussen voor dat je alleen maar voordelen kan ervaren door je aan te melden bij dit online spaarprogramma. Wil jij ook van thuis uit wat (extra) geld verdienen? In dat geval is je gratis registreren bij Doublepoints toch beslist een aanrader!


We hebben 1 beoordelingen gevonden voor DoublePoints.

Over DoublePoints

Anders dan anders, dat is het eerste wat ik wil zeggen over DoublePoints. Vorig jaar via deze website mij aangemeld en toch wat leuke cadeaubonnen en cadeaus gescoord! Soms weinig mails maar soms ook weer heel erg veel. Overall een leuk programma om aan mee te doen! 4 sterren

Geschreven op 26-07-2014
4/5 sterren.
DoublePoints

Dit spaarprogramma scoorde 4/5 gebasseerd op 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling voor DoublePoints