TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Informatie over online geld verdienen

Op de voorpagina hebben wij al een korte introductie gegeven over hoe spaarprogrammas werken en hoe u daarmee online geld kunt gaan verdienen. Op deze pagina gaan wij iets dieper in op de genoemde onderwerpen. U kunt namelijk niet allemaal met emails verdienen maar u kunt bijvoorbeeld ook enquetes invullen, leden aanbrengen en spelletjes spelen om uw verdiensten te verhogen!

Uitgebreide uitleg

Zoals u heeft gelezen koopt een adverteerder bij een spaarprogramma een mailpakket in, dit kan naar alle leden zijn maar bijvoorbeeld ook alleen voor leden welke bij inschrijving gekozen hebben voor bepaalde onderwerpen. De adverteerder wil bijvoorbeeld 2500 mails versturen van 3 cent. Het spaarprogramma zal een rekening opmaken voor het bedrijf voor €75 + extra kosten voor het programma zelf. De mailing zal verstuurd worden en het programma kan precies bijhouden hoeveel er geklikt wordt. Na enkele dagen verloopt de mailing en wordt de campagne afgesloten.

Diverse leden zijn geintresseerd door de aanbieding in de mail en nemen het product of dienst af. Hierdoor verdient het bedrijf wat adverteert geld, en zal deze nog eens terugkomen voor een andere campagne. Het spaarprogramma heeft genoeg geld ontvangen om de leden te kunnen betalen.

Direct beginnen met verdienen? Bekijk de top 5!

Andere manieren?

Uiteraard kunt u bij een spaarprogramma niet alleen maar geld verdienen met het lezen van mails. De meeste spaarprogrammas betalen u als u bepaalde enquetes/aanmeldingen doet, dit kan wel oplopen tot 1 euro per enquete/aanmelding.

Een andere bekende manier om veel en snel geld te verdienen is het aanbrengen van nieuwe leden bij het programma. Sommige programmas betalen wel 2,50 euro per persoon welke u aanbrengt. U kunt bijvoorbeeld kennissen en mail sturen maar ook reclame op uw site (als u die heeft) plaatsen. Hoe meer leden u scoort hoe meer geld u verdient.

Ook kunt u bij de diverse spaarprogrammas geld verdienen met spelletjes. Diverse spelletjes als "raad het ei" of "kop of munt" kunnen gespeeld worden. Echter moeten bij deze spelletjes wel inzetten geplaatst worden, verliest u, dan gaat het bedrag van uw account saldo af!

Stappen uitleg

Om zeker te weten dat u het goed snapt zal ik een visualisatie laten zien. In deze uitleg zal ik als voorbeeld het spaarprogramma EuroClix gebruiken met als adverteerder een vliegmaatschappij.Stap 1: Een adverteerder heeft het spaarprogramma gevonden en vraagt een kostenplaatje op voor een mailing naar alle leden (3000 bijvoorbeeld).

Stap 2: Het spaarprogramma stuurt de vraagprijs van 3000 x 0.02 is 60 euro + 50 euro verwerkingskosten. Totaal 110 euro.

Stap 3: De adverteerder betaald de spaarprogramma eigenaar en deze verstuurt de mailing.

Stap 4: Van de 3000 geadresseerde leden openen 2700 mensen deze mail en gaan naar de site van de adverteerder. Deze krijgen hier dus 2 cent voor in hun internet account.

Stap 5: Omdat de vliegmaatschappij 2700 bezoekers (potentiele kopers) op zijn site heeft gehad zullen er een aantal zijn die een reis geboekt hebben.

Stap 6: De adverteerder heeft winst, het spaarprogramma heeft geld verdient en u als lid heeft 2 cent verdient!

Op deze manier kunt u begrijpen dat het volstrekt logsich is dat spaarprogrammas u kunnen betalen. Meer lezen in een uitgebreide uitleg?

geld verdienen