TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Disclaimer

Een disclaimer verteld over wie wij zijn en wat wij doen. Daarnaast onze aansprakelijkheid voor de aangeboden informatie op deze website.

GratisZakgeld.nl is onderdeel van een Nederlands marketingbedrijf welke u graag kennis wilt laten maken met de mogelijkheden van online geld verdienen. Ooit vele jaren geleden is de eigenaar was de eigenaar zelf begonnen en heeft deze website opgebouwd als hobby, nadat deze een succes werd is deze ingevoegd in een marketing bedrijf.

De informatie op GratisZakgeld.nl is onafhankelijk. Wij vertellen u over mogelijkheden en bedrijven welke in onze visie betrouwbaar en geschikt zijn. Wij controleren dit op verschillende manieren, bijvoorbeeld of deze uitbetalen en vragen informatie bij de KVK op over bedrijven welke achter deze bedrijven zitten.

Echter kan het voorkomen dat u geld wilt verdienen bij een bedrijf welke halverwege stopt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor uw relatie met een spaarprogramma of gerelateerd bedrijf. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies van gespaarde gelden bij dergelijke bedrijven. Wij kunnen u ook niet helpen met geschillen welke u heeft met deze externe partijen.

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te informeren. Het kan echter voorkomen dat er fouten ontstaan zoals typfouten of verkeerde inschattingen van bedrijven. Alle teksten op onze website zijn daarom onder voorbehoud van correctheid omdat wij geen volledige garantie kunnen geven voor geheel correcte informatie.