TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

GekkenGoud

GekkenGoud Gekkengoud is een erg interessant spaarprogramma omdat het sparen bij Gekkengoud een beetje anders gaat dan op veel andere spaarsites. Gekkengoud gaat namelijk op een komische manier met het spaarprogramma om, in tegenstelling tot de vrij houtige werkwijze van andere spaarprogramma's. E-mailtjes worden verzonden als 'directeurspost' en alle verdiensten worden niet opgeslagen in een e-wallet maar in een digitale augurk. Mede door deze grappige benadering is Gekkengoud een hit en ook wel een beetje een goudmijn tussen alle andere spaarprogramma's door.

Schrijf u direct gratis in bij GekkenGoud en ontvang €0,50 aanmeldbonus!

Hoe werkt Gekkengoud?

Je kunt bij Gekkengoud op veel verschillende manieren geld verdienen. Zo kun je geld verdienen door e-mails te lezen, maar ook door enquêtes in te vullen. Als jij vooral geld wilt gaan verdienen door enquêtes in te vullen, is het wel handig om te vermelden dat je niet per se elke dag de mogelijkheid hebt om geld te verdienen met enquêtes. Er zijn namelijk niet elke dag enquêtes beschikbaar om door jou in te vullen. Maar als ze er zijn, kan je met enquêtes wel het meeste geld verdienen, dit kan namelijk oplopen tot 1 euro per ingevulde enquête. Ook kun je geld verdienen met kliks, de opbrengsten hiervan kunnen variëren van 0,5 tot 1 cent per klik. Voor elke gelezen e-mail kun je 1 cent ontvangen, dus als je veel e-mails leest, verdien je in korte tijd veel geld!

Direct de website van GekkenGoud bezoeken en gratis aanmelden?
GekkenGoud

Een andere slimme manier om snel geld te verdienen is door andere leden aan te brengen, je ontvangt namelijk 2 euro per aangebracht lid. Deze leden moeten echter wel eerst voor twintig cent aan goudklompjes verdient hebben, maar zoals je weet is dat binnen een kwartiertje al gedaan.

Gekkengoud stuurt haar leden ongeveer twee tot drie mailtjes per dag, wat aan de hoge kant is. Dit betekent dus ook dat je wel meer geld kunt verdienen, aangezien je ook meer e-mails kunt lezen. Behalve dat je geld kunt verdienen met het lezen van e-mails, kan je dat ook met inschrijvingen op andere websites en het meedoen aan wedstrijden. Hierdoor kan je binnen enkele weken al een leuk tegoed opbouwen. GekkengoudTen slotte kun je op Gekkengoud ook spelletjes spelen. Voor slechts een paar cent kan jij al gebruik maken van de leukste gokautomaten. Als je dus van spelletjes houdt, en deze vrijwel gratis wil spelen, ben je bij Gekkengoud aan het juiste adres.

Op basis van 43 recensies geven mensen Gekkengoud een 9.0 als rapportcijfer. Dit rapportcijfer is gebaseerd op de snelheid waarmee de bijverdiensten worden bijgeschreven, de betrouwbaarheid van de website, de hoogte van de vergoedingen, de snelheid en betrouwbaarheid van de inwisselingen en het spelaanbod.

Om lid te kunnen worden van het spaarprogramma van Gekkengoud dien je tenminste 12 jaar oud te zijn. Je kan je tegoed laten uitbetalen wanneer dit tien euro of meer bedraagt. Je ontvangt het bedrag dan meestal binnen vijf werkdagen op je bankrekening door middel van een bank-/giro overschrijving.


We hebben 3 beoordelingen gevonden voor GekkenGoud.

Over GekkenGoud

Gekkengoud vind ik een leuke site. De normale geld verdien sites kunnen soms saai zijn maar de eigenaar van deze site heeft een leuk jasje om de site gemaakt. De site is net vernieuwd met een nieuw uitlerlijk en diverse nieuwe opties, zeker het proberen waard! 5 sterren

Geschreven op 24-04-2014
5/5 sterren.
Over GekkenGoud

Leuke site, veel opties. Leuk concept anders dan anders en leuke extra verdien opties! Topsite. 5 sterren

Geschreven op 28-05-2014
5/5 sterren.
Over GekkenGoud

Grappig spaarprogramma van een blijkbaar erg creatief bedrijf. De standaard get paid tos was ik een beetje op uitgekeken maar dit spaarprogramma is toch wel erg leuk en grappig. Zeker de moeite waard!! 5 sterren

Geschreven op 23-07-2015
5/5 sterren.
GekkenGoud

Dit spaarprogramma scoorde 5/5 gebasseerd op 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling voor GekkenGoud