TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met thuiswerk

Bent u op zoek naar thuiswerken? Het verdienen met spaarprogramma's wordt soms "thuiswerken" genoemd maar is dit eigenlijk niet. Op deze pagina zullen wij u vertellen over de mogelijkheden van thuiswerken in Nederland en de risico's hiervan.

De manieren hieronder vallen dus niet onder het geld verdienen met spaarprogrammas.

Thuiswerk

Thuiswerken is een begrip wat vooral de laatste jaren bekend is geworden. Het woord zegt het al, geld verdienen uit huis; "thuiswerken". Diverse bronnen op internet noemen het geld verdienen met spaarprogramma's ook thuiswerken maar eigenlijk valt dit er niet onder. Onder thuiswerken wordt meer verstaan het (bijvoorbeeld) inpakken van producten of het in zakjes doen van producten. Sommige bedrijven hebben een te laag budget om een bedrijfspand op te richten en hiervoor mensen in dienst te nemen en besteden het op deze manier uit.

Inpakwerk

U kunt vanuit huis bijvoorbeeld telemarketing worden of via internet het e.e.a. gaan doen. Thuiswerk vacatures kunt u dan ook gemakkelijk vinden via bekende vacature websites waarbij er speciale thuiswerk gedeelten zijn. De verdiensten van de diensten lopen behoorlijk uit een, afhankelijk van het bedrijf waar u voor werkt. Naast thuiswerk zou u zich bijvoorbeeld ook als testpersoon aan kunnen melden voor een nieuw medicijn, dit is echter niet risicoloos maar levert wel honderden euros op in de meeste gavallen.

Pas op voor oplichting

Door de crisis zijn veel mensen werkloos geworden, hierdoor is er veel interesse op het gebied van thuiswerken. Hiermee proberen gezinnen toch nog hun hoofd boven water te houden door een beetje "bij te verdienen". Diverse oplichters maken hier misbruik van door dure telefoonnummers op te richten waar u minuten lang naar moet bellen om vervolgens te horen dat er geen thuiswerk voor u beschikbaar is. Als u een serieus bedrijf heeft gevonden welke thuiswerken wil aanbieden dan kunt u deze gewoon gratis benaderen, dit moet geen geld kosten.

Alternatieven op thuiswerken

Als u geen succes heeft met thuiswerken of u dit niet kunt vinden dan kunt u altijd zelf nog gaan ondernemen. U zou bijvoorbeeld spullen kunnen gaan verkopen op EBay of een eigen webwinkel beginnen. Daarnaast zou u uw goede eigenschappen ook kunnen verkopen zoals handig in klusjes (klusjesman) of iemand met gevoel voor kleur (interieur ontwerpster assistent).