TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door artikelen te schrijven

Kunt u goed schrijven en wilt u hier geld mee gaan verdienen? Op deze pagina leggen wij uit hoe u met uw schrijf kunsten leuk geld kunt gaan verdienen. Het bedrijf welke dit aanbied is een Nederlands betrouwbaar bedrijf zodat u ook hier gerust aan mee kunt doen.

Geld verdienen met artikelen schrijven

Deel uw kennis met anderen en ontvang hiervoor geld. Bij InfoNu kan dit. U kunt artikelen schrijven over bijvoorbeeld uw hobby, werk, bezigheid of problemen. Alles mag en kan, met 18 categorieen en duizenden bezoekers per dag wordt uw artikel vast een hit!

Ja u leest het goed, u kunt geld verdienen met uw artikelen. Maar hoe werkt dit? Simpel! Naast uw artikelen staan relevante advertenties van Google, u als schrijver van een artikel ontvangt maar liefst 50% van de inkomsten! (De overige inkomsten gaan naar InfoNu voor het beschikbaar stellen van het systeem en het binnenhalen van bezoekers). Dit maakt het dus voor beide partijen interessant om hun informatie te delen!

Een artikel is niets meer dan een stuk zelf geschreven tekst. Op deze pagina kunnen bijvoorbeeld meningen, informatie, expertises en zelfs adviezen geplaatst worden door de auteur. Bij een artikel moet u rekening houden dat u deze zelf schrijft en niet artikelen van andere websites kopieert. Dat is namelijk strafbaar.

De auteur van een artikel is de schrijver binnen het InfoNu netwerk, oftewel dat bent u zelf. Als u zelf een artikel schrijft krijgt u automatisch de status van auteur/schrijver.

Nu gratis en vrijblijvend aanmelden bij InfoNu? Klik hier!
InfoNu