TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Spaaractief

Spaaractief Spaaractief is een online spaarprogramma waarbij je door middel van het lezen van e-mails en het bekijken van webpagina's lekker bij kunt verdienen. Het programma bestaat uit zowel e-mail- als enquêteverdiensten en is hiermee bijzonder interessant voor eenieder die met enkele minuten per dag wat geld wil gaan verdienen. Bij Spaaractief krijg je redelijk wat voordelen, zo hanteren zij hoge uitbetalingen en krijg je zelfs een bonus bij het aanmelden.

Schrijf u direct gratis in bij Spaaractief en ontvang €0,50 aanmeldbonus!

Het aanmeldproces bij de website is vrij snel doorlopen, je vult gewoon je eigen informatie in en via e-mail zul je jezelf moeten verifiëren. Hierna kun je direct gaan beginnen met verdienen, vanaf het moment van verificatie zul jij mails van het programma in jouw inbox ontvangen. Per e-mail die jij leest zal het programma een bepaald bedrag aan het account toewijzen. Spaaractief betaalt jou €0,01 voor iedere gelezen e-mail.

Een voordeel van dit spaarprogramma is dat zij elke dag 2 tot 4 e-mails uitsturen. Dit is een snelle en effectieve manier om via internet wat extra geld te verdienen. Naast de e-mails zijn er ook verdienmogelijkheden door middel van het invullen van enquêtes. Hier ligt de gemiddelde vergoeding tussen de €0,05 en €0,50, dit is een erg mooie vergoeding voor de korte tijd die nodig is om de enquête in te vullen.

Direct de website van Spaaractief bezoeken en gratis aanmelden?
Spaaractief

Bij Spaaractief spaar je gewoon in euro's en dus niet in speciale punten die je moet omwisselen. Je ziet altijd eenvoudig in je online portemonnee wat je saldo is, vanaf €5 kun je dit laten uitbetalen. Dit is al binnen een redelijk korte tijd te behalen. Als je namelijk iemand naar de site verwijst, en deze persoon verdient minimaal 15 cent, dan krijg jij maar liefst €1,50 per nieuw aangebracht lid. Na 3 aanmeldingen kun je dus al lekker laten uitbetalen.

SpaarActief screenshot Bij aanmelding op de website wordt er direct €0,50 bijgeschreven, dit is een mooie en snel verdiende bonus die je in je portemonnee ontvangt. Zo maak je al een vliegende start en hoef je minder te verdienen om uit te laten betalen.

Daarnaast hoef jij er ook helemaal niets voor te doen, hij wordt automatisch bijgeschreven. Dit is dan ook een mooi pluspunt van Spaaractief, dat hiermee helpt om sneller bij het minimumbedrag te komen.

Om je aan te melden bij Spaaractief is een leeftijd van 16 jaar een minimale vereiste, eenieder die jonger is zal niet mogen deelnemen aan het spaarprogramma.

Er zijn vooral mailings en enquêtes die aansluiten bij een doelgroep boven de 16 bij dit spaarprogramma. Een tweede vereiste is een goed bankrekeningnummer, Spaaractief zal het bedrag op jouw opgegeven rekeningnummer storten.

Pluspunten van Spaaractief:
- Aanmeldbonus van €0,50
- Verdienen via e-mail en enquêtes
- Elke dag verdienmogelijkheden


We hebben 3 beoordelingen gevonden voor Spaaractief.

Over Spaaractief

Ik las via jullie site over dit nieuwe spaarprogramma. Het is een van de actiefste programmas waaraan ik mee doe, veel mails en alles is actief. Mijn saldo schiet lekker op en ik zit al te wachten op mijn eerste uitbetaling! 5 sterren

Geschreven op 02-12-2015
5/5 sterren.
Over Spaaractief

Spaaractief vind ik best goed! Ik krijg echt veel mails, meer dan bij andere adverteerders. Het uitbetalen duurt soms wel iets langer dan ik graag zou willen maar al met al verdien ik hier best OKe! 4 sterren

Geschreven op 02-12-2015
4/5 sterren.
Over Spaaractief

Ben al enkele jaren lid en het sparen gaat lekker vlot. Als ik iets online wil aanschaffen doe ik dat via Spaaractief. Van elke aankoop krijg ik cashback terug in mijn spaaraccount. Dagelijks krijg ik een paar mailtjes waarop ik kan klikken en dat levert ook weer leuk geld op. De support is vriendelijk best wel snel en behulpzaam voor alle vragen. Ga zo door ben blij met jullie. 5 sterren

Geschreven op 10-04-2020
5/5 sterren.
Spaaractief

Dit spaarprogramma scoorde 4.7/5 gebasseerd op 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling voor Spaaractief