TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door geld te sparen

Op zoek naar een risicoloze spaarrekening met een leuke rente? Op internet kunt u gratis spaarrekeningen afsluiten welke door het Nederlandse garantie deposito stelsel gedekt worden. Op deze pagina leggen wij u meer uit.

Geld verdienen met geld sparen

Het aanvragen van een spaarrekening is vaak gratis en zonder voorwaarden en verplichtingen. Echter kunt u er ook voor kiezen uw geld langer vast te zetten tegen een hogere rente maar dan heeft u dus wel verplichtingen, u mag het geld niet elk moment "gratis" opnemen.

Geld sparen Met het geld wat op uw spaarrekening staat kan de bank investeren om daar zelf een goed rendement uit te halen. Op deze manier verdient de bank geld en kan deze u dus rente uitkeren.

Als een bank failliet mocht gaan krijgt u van de staat gegarandeerd tot 100.000 euro terug. Dit is de garantie regeling welke recent is opgeschroefd vanwege de economische problemen bij diverse banken tijdens de crisis. Alle banken op deze pagina zijn aangesloten bij de Nederlandse garantieregeling.

Spaarrekeningen

Naast de bekende banken als RaboBank en de ING bank zijn er ook diverse andere (soms alleen digitale) aanbieders. Het rente percentage en het aanbod van spaarproducten verschilt hier nogal in. Wat in ieder geval zeker is, is dat u bij alle banken welke wij hier vermelden mag deelnemen aan de garantie regeling dus nooit uw spaargeld kwijtraakt als er iets mocht gebeuren (tot €100.000).

Hieronder ziet u de beste aanbieders voor het openen van een spaarrekening. Klikt u op een banner voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanvragen.