TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen op EBay

EBay is naast marktplaats de bekendste online handelsplaats in Nederland. Maar hoe kunt u een leuk zakcentje verdienen met EBay? Hoe gaat het in zijn werk en wat zijn de mogelijkheden? Wij hebben een artikel geschreven welke u op gang kan helpen met het geld verdienen met markt handel.

Stap 1: Aanmelding bij EBay

Aanmelden bij EBay is gratis en simpel. U besteed slechts een paar minuten om de registratie door te lopen, het kopen op EBay is gratis, aan het verkopen zitten wel kosten. Lees voordat u gaat verkopen de voorwaarden goed door zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Stap 2: Wat verkopen?

Wat gaan we verkopen, dat is de vraag. We kunnen bijvoorbeeld iets gaan verkopen waar u op uitgekeken bent, bedenk wel dat het nuttig moet zijn. Iemand anders moet er natuurlijk wel iets aan hebben. Zoek een leuke prijs, afhankelijk van de staat van het product.

Zoek de huidige winkelprijs en haal daar ongeveer de helft af als het object nog in redelijke staat verkeerd. Vergeet zeker niet een foto te maken van het product. Plaats het object met een nette prijs, beschrijving en foto's op Ebay.

Stap 3: Meer zoeken

Ebay handel

Is uw eerste verkoop geslaagd en wilt u meer verkopen? Ruim bijvoorbeeld u huis eens goed op en bewaar spullen met enige waarde die u toch weg wou doen en biedt deze aan.

Het is ook verstandig om verschillende advertenties/rommelmarkten in de gaten te houden waar u voor een prikje dingen kan kopen waarvan u weet dat ze meer op leveren. Bent u al een beetje ervaren? Dan kunt u ook 10/20 objecten tegelijk afnemen bij een handelaar om zo korting te scoren.

Stap 4: Succes en succes

Verkopen op EBay is leuk, zolang alles goed gaat. EBay is erg veilig en gebruikt bijvoorbeeld PayPal als betalingssysteem waarmee er veilig geld over geboekt kan worden en in situatie van geschil zelfs teruggeboekt. Toch moet u rekening houden met bijvoorbeeld de artikelen die u aanbiedt, mag u dit aanbieden? Drugs, sigaretten en bijvoorbeeld gebrande DVD's mogen beslist niet geplaatst worden. Mocht u hierop 'betrapt' worden dan wordt u levenslang verbannen van het gehele EBay netwerk.

Dit artikel maakt u niet snel rijk, maar als u een beetje tijd erin steekt en slim handelt kan het toch een leuk extra centje opleveren.