TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

EuroClix

EuroClixVroeger spaarden we vooral in een spaarvarken, tegenwoordig kunnen we ook online allerlei spaarpotjes aanmaken. Euroclix is een ideale website om wat extra inkomen mee te verkrijgen, door middel van het klikken op e-mails en banners, en het invullen van enquêtes, kun je bij deze website een mooi zakcentje verdienen. Als je online veel aankopen doet dan is dit spaarprogramma perfect voor jou.

Schrijf u direct gratis in bij EuroClix en ontvang €1,50 aanmeldbonus!

Bij de website begin je al met verdienen wanneer je je nog maar net hebt aangemeld. Bij inschrijving wordt er al €1,95 bijgeschreven. Dit is perfect, want nu ben je nog maar net iets meer dan €8 verwijderd van de eerste uitbetaling. Bij Euroclix wordt er namelijk al uitbetaald als je €10 hebt bereikt, dat valt dus reuze mee. Het voordeel is dat het minimumbedrag vrij gemakkelijk te behalen is, het is dus vrij snel mogelijk om geld met Euroclix te sparen.

Direct de website van EuroClix bezoeken en gratis aanmelden?
EuroClix

Met meer dan 1.400 actieve webshops in het systeem van Euroclix is het erg eenvoudig om tijdens je online aankopen een mooi bedrag bij elkaar te sparen. Bij het spaarprogramma krijg je namelijk een percentage van het bedrag waarvoor jij bestelt teruggestort in jouw online portemonnee. Voor iedere aankoop die jij doet ontvang jij dus via Euroclix een bedrag in jouw portemonnee. Dit kun je zien als een permanente korting, en dat op al jouw favoriete webshops. In totaal biedt het programma cashback bij meer dan 1.400 webwinkels, er zit dus altijd wel een goede voor jou bij.

EuroClix screenshotUitbetaling via Euroclix werkt zeer eenvoudig, je kunt jouw bankrekeningnummer opgeven en het geld hier op laten storten.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om het gespaarde bedrag uit te laten betalen in cadeau's, hierbij krijg je in ruil voor het gespaarde bedrag een nieuwe televisie, telefoon of ander cadeau. Dit mag je volledig zelf kiezen, zolang je hier maar genoeg punten bij elkaar spaart om het hiervoor in te kunnen ruilen.

Bij Euroclix spaar je voor de speciale Clixpunten, met deze punten kun je dus cadeaus kopen en geld laten uitbetalen. Bij aanmelding krijg je 195 Clixpunten (€1,95) en bij 1.000 Clixpunten kun je een uitbetaling aanvragen. Na uitbetaling zal het bedrag binnen enkele dagen op jouw bankrekening staan. Voor het cadeau gekozen? Dan wordt dit binnen enkele dagen bij jouw thuisbezorgd.


We hebben 3 beoordelingen gevonden voor EuroClix.

Over EuroClix

Euroclix is toch een van de beginners in Nederland op het gebied van betalen per mail. Jarenlang heb ik genoten van de opties van deze website en vele leuke cadeautjes mogen ontvangen! Tot vorig jaar het aantal mails erg afnam. Maar de laatste maanden gaat het alweer beter en leuke acties als bijvoorbeeld Lucky Clix zijn top om aan mee te doen! 5 sterren

Geschreven op 30-08-2014
5/5 sterren.
Over EuroClix

Leuke site dat EuroClix. Via deze site terecht gekomen en binnen 1 maand 25 euro laten uitbetalen door mijn clix in te wisselen. Blijf hier zeker lid! 5 sterren

Geschreven op 10-10-2014
5/5 sterren.
Over EuroClix

2 jaar geleden gestart met EuroClix en heb in de tussentijd al 185 euro uitbetaald gekregen. De laatste maanden krijg ik weer meer mails en aanbiedingen binnen, ik zie euroclix wel als het grootste spaarprogramma in Nederland. Zeker een aanrader! 5 sterren

Geschreven op 12-06-2015
5/5 sterren.
EuroClix

Dit spaarprogramma scoorde 5/5 gebasseerd op 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling voor EuroClix