TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Zinngeld

ZinngeldHet spaarprogramma Zinngeld biedt internetters de mogelijkheid om tijdens het surfen ook nog wat extra geld te verdienen. De website betaalt leden per e-mail die zij lezen of aankoop die zij via de website doen, dit resulteert erin dat er mooie vergoedingen binnen te halen zijn. Tenslotte lezen we onze e-mails vaak al elke dag en doen we steeds meer aankopen via het internet.

Schrijf u direct gratis in bij Zinngeld en ontvang €1,00 aanmeldbonus!

Zinngeld is een programma met een van de laagste uitbetaalgrenzen, vanaf €5 kan een uitbetaling worden aangevraagd. Bij andere spaarprogramma's is dit vaak het dubbele. Om deze €5 bij elkaar te sparen zijn er allerlei mogelijkheden, zo krijg je een vergoeding per gelezen e-mail, per voltooide aankoop en voor het refereren van vrienden en familie naar de website. Dit alles samen helpt om dit bedrag gemakkelijk en ook nog redelijk snel bij elkaar te sparen.

Direct de website van Zinngeld bezoeken en gratis aanmelden?
Zinngeld

Bij het spaarprogramma word je niet vergoed in euro's maar in Zinns. Per actie die je onderneemt ontvang je een X-aantal Zinns, uiteindelijk zul je minimaal 5.000 Zinns bij elkaar moeten sparen om de grens van uitbetaling te bereiken. Dit is niet echt een probleem, je krijgt namelijk per e-mail die jij leest een mooie vergoeding van 10 Zinns. Dit staat dus gelijk aan 1 eurocent, na 500 gelezen e-mails bereik je dus de grens om een bedrag te kunnen opnemen.

ZinngeldNaast het lezen van e-mails zijn er nog enkele manieren om Zinns te verdienen. Door vrienden te refereren naar de website en hen in te laten schrijven ontvang je een vergoeding van maar liefst 500 Zinns (€0,50).

Als je 10 vrienden refereert dan heb je al genoeg om een bedrag uit te laten betalen. Door ook via internet op zoek te gaan naar mensen die via jou willen inschrijven bij Zinngeld kun je zorgen dat er nog meer geld binnenkomt.

Dan zijn er nog de speciale aankopen, waarbij je gebruik kan maken van speciale cashback-acties. Als jij via Zinngeld producten bestelt bij een van de vele aangesloten webwinkels dan krijg jij, afhankelijk van het bestelbedrag, Zinns bijgeschreven.

Dit is een fantastische manier om korting te krijgen op online bestellingen die je al van plan was te doen, zo kan een bestelling al snel wat Zinns opleveren. Per honderd euro die je via de website besteedt zul je 1000 Zinns ontvangen, dit kan dus al snel oplopen tot een mooi en groot bedrag.


We hebben 1 beoordelingen gevonden voor Zinngeld.

Over Zinngeld

Leuke site die Zinngeld! Na aangemeld te hebben bij veel spaarprogrammas welke er allemaal hetzelfde uitzien kwam ik via GratisZakgeld.nl bij Zinngeld terecht. De vele opties en goeie vergoedingen maakte dit voor mij echt een goed programma!

Leuk en uniek spaarprogramma.
4 sterren

Geschreven op 25-11-2015
4/5 sterren.
Zinngeld

Dit spaarprogramma scoorde 4/5 gebasseerd op 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling voor Zinngeld