TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Uitleg online geld verdienen

Op deze pagina hebben wij een uitgebreide uitleg staan over geld verdienen op internet. Het kan zijn dat u na het lezen van de ingekorte uitleg het nog niet goed snapt, wij raadden u dan aan de onderstaande uitleg goed door te lezen.

Mocht u vragen hebben? Neem gerust contact op!

Uitleg geld verdienen

Op de voorpagina heeft u een introductie gelezen over het geld verdien systeem, op deze pagina zal ik u proberen meer uit te leggen. Om te beginnen, alles draait om reclame. Elke dag komen er meer bedrijven op de markt die hun producten of diensten willen aanbieden en een groot reclamebudget hebben om een grote verkoop waar te maken.

Uitleg Zoals de meeste mensen weten is internet gigantisch gegroeid in de laatste jaren en hierdoor een zeer goed adverteer medium geworden. Bijna iedereen in Nederland heeft wel een email adres, dus waarom zouden adverteerders daar niet op kunnen inspelen? Met deze gedachte is het idee onstaan om mensen te betalen voor het lezen van reclame. Langzaamaan kwam het eerste spaarprogramma (ook wel GPT genoemd). Hier kon je je aanmelden en moesten er interesses worden aangevinkt. Ook de eerste adverteerders kwamen en gingen mails laten sturen met een vergoeding naar de mensen die binnen hun interesse gebied vielen. Tot hun verbazing werden er een groot aantal verkopen gerealiseerd voor een lage prijs. Nu, een aantal jaren verder is deze markt gegroeid en zijn er tientallen van deze programma's beschikbaar. U zult zich wel afvragen, hoe gaat dit precies in zijn werk? In principe is dit vrij simpel, een spaarprogramma probeert zoveel mogelijk leden en adverteerders te werven.

Als voorbeeld nemen wij een bedrijf dat computers verkoopt, deze zoekt een mailing naar mensen die interesse hebben in computers. Hij neemt contact op met een spaarprogramma en vraagt over de ledenaantallen in die interessesector, zullen we zeggen dat dat er 4000 zijn. Omdat de adverteerder wil dat zijn advertentie goed gelezen wordt en een goed budget heeft zegt hij 2 cent per gelezen mail te willen betalen. Het spaarprogramma wil ook wat geld verdienen voor haar diensten dus maakt er 2.5 cent per mail van waarvan de leden 2 cent krijgen. De adverteerder stelt in samenwerking met het spaarprogramma een advertentiemail op en het spaarprogramma verstuurt deze vanuit hun systeem. De adverteerer krijgt dus niet uw email adres.

Na afloop blijkt het bedrijf 3 PC's te hebben verkocht, dit zou dus een geslaagde campagne zijn. Het spaarprogramma heeft het bedrag ontvangen van het bedrijf plus extra kosten en kan hiervan gemakkelijk haar leden betalen en af en toe een prijs weggeven bijvoorbeeld. Voorbeeld spaarprogramma werking Zo kunt u wel begrijpen dat dit voor de lezers en de adverteerders een zeer aantrekkelijk manier is om met een email adres om te gaan. Ik hoop dat het helder is uitgelegt. Voor vragen kan er altijd contact worden opgenomen