TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen in Twente met fietsen

Geld verdienen in Twente met fietsen

In Twente worden werknemers beloont door de provincie als deze op de fiets naar het werk komen en de auto laten staan. Geld verdienen is in Twente op deze manier op een leuke manier mogelijk en het project slaat nog aan ook. Er is een speciaal project voor opgezet en de werknemers dienen dan ook deel te nemen aan het project Fietsmaatjes van Twente Mobiel. Er doen op dit moment al veertig bedrijven mee, maar er kunnen nog meer bedrijven meedoen. Het is namelijk zo dat het project met vijf maanden wordt verlengd en dus tot in de lente van 2018 doorloopt. Iedereen die deelneemt, kan gebruikmaken van een speciale applicatie op de smartphone om de ritten op de fiets vast te leggen. 

 

Per gefietste kilometer wordt een vergoeding gegeven en buddy’s kunnen per dag een extra euro verdienen. Buddy’s zijn werknemers die doorgaans al op de fiets naar het werk gaan en deze kunnen met het stimuleren van anderen extra geld verdienen. Er kunnen maximaal vier fietsers door de buddy verzameld worden om extra geld te krijgen. Het project is onderdeel van de provincie Overijssel en er wordt subsidie van de overheid gekregen. Het doel is om meer mensen uit de auto te krijgen om hen op de fiets naar het werk te laten komen. Op deze manier wordt het gebruik van de auto in de spits verminderd. Bovendien is het voor werknemers gezonder om te fietsen dan door iedere dag in de auto naar het werk te rijden.