TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen aan bitcoin met futures

Geld verdienen aan bitcoin met futures

De bitcoin koers gaat regelmatig door het dak heen om weer een nieuw hoogtepunt te bereiken, maar zakt ook weer weg om weer nieuwe kracht te verzamelen om steeds een nieuwe poging te doen. De bitcoin is bij velen het gesprek van de dag en de kans om geld te verdienen met het beleggen in deze munt wordt steeds vaker aangegrepen. Sinds deze week is het mogelijk om geld te verdienen aan bitcoin met futures. Het hoeft niet gezegd te worden dat er grote risico’s zijn verbonden aan het handelen in futures en zeker als het deze digitale munt betreft. Er wordt bij deze vorm van handelen een contract afgesloten tussen twee partijen om over een bepaalde tijd bitcoin voor een vaste prijs te kopen of te verkopen.

De datum ligt vast en vooraf wordt bepaald of de koers hoger of lager zal zijn op die betreffende dag. Als er sprake is van een goede voorspelling wordt er flink winst gemaakt. Als de voorspelling verkeerd uitpakt, wordt er veel verloren. Er dient namelijk ook een onderpand ingelegd te worden. Mocht de koers van de bitcoin halveren dan is dat geld in elk geval al verloren. Geld verdienen met bitcoin lijkt dan ook heel gemakkelijk, maar is eigenlijk alleen weggelegd voor degene die vermogen hebben en die een hoog risico durven te nemen. Er zijn uiteraard vele particulieren die ingestapt zijn in bitcoins en daarmee geld hebben verdiend, maar die hebben gewoon geluk gehad. Het handelen in bitcoin futures is zeer risicovol en er zijn sceptici die het vergelijken met gokken.