TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met project Slim op de A27

Geld verdienen met project Slim op de A27

Er staan in veel delen van Nederland regelmatig files in de ochtend en in de avond. Dat is ook het geval op de A1 en A27 en is een reden om de weg te verbreden tussen Utrecht-Noord, knooppunt Eemnes en Bunschoten-Spakenburg. Om de overlast te beperken, zijn er diverse maatregelen genomen. Een voorbeeld van een maatregel is dat de mogelijkheid geboden wordt om geld te verdienen met het project Slim op de A27. Het gaat hier om automobilisten die geld kunnen verdienen als zij regelmatig tijdens de spits op de genoemde wegen rijden. Door buiten de spits te gaan rijden en eerder of later te vertrekken, wordt de gelegenheid geboden om daar geld mee te verdienen.

Er wordt een brief verzonden aan de automobilisten die daarvoor in aanmerking komen. Indien de automobilist ingaat op de mogelijkheid om niet tijdens de spits te rijden, kan er een beloning verkregen worden. Het project loopt nog tot en met maart 2018. Automobilisten die de spits mijden, hebben niet alleen het voordeel om tijd te besparen, maar kunnen met het leuke project ook geld verdienen. De beloning bestaat uit geld en uit (s)miles. Dat zijn de punten binnen de app Positive Drive. Door van deze app gebruik te maken, kan het rijgedrag worden gecheckt en nagegaan worden of de spits inderdaad is gemeden of niet. Het geld wordt belastingvrij toegekend en op de bankrekening gestort. De verdiende (s)miles kunnen worden gebruikt in de Gameroom van de app Positive Drive, waarmee prijzen gewonnen kunnen worden.