TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met reclame op Facebook

Geld verdienen met reclame op Facebook

Er is sprake van een verruiming van de mogelijkheden om geld te verdienen met Facebook. Het gaat kan dan om de mogelijkheid om een reclameblok op te nemen in de inhoud. Deze optie van geld verdienen met berichten wordt echter alleen beschikbaar gesteld voor degene die meer dan driehonderd kijkers heeft. Voor het vertonen van een reclameblok in de content kan dan een vergoeding worden gekregen. Dat was eerder alleen nog maar weggelegd voor een aantal partners. Er zijn wel restricties verbonden aan het verdienen van geld met het tonen van reclame in de content. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om het gebruik van alcohol of drugs aan te moedigen. 

 

Verder mag er geen aanzet tot vandalisme zijn of sprake zijn van het gebruiken van onbehoorlijke taal. De lijst met restricties is nog groter, want natuurrampen, criminaliteit, operaties en beelden van bloed zijn niet toegestaan om te vertonen. Verder is het niet de bedoeling dat er sociale vraagstukken aan bod komen die controversieel kunnen zijn of waar een taboe op rust. In principe komt het er dus op neer dat een heleboel zaken die nieuws gerelateerd zijn niet gebruikt mogen worden. Dat er geld verdiend kan worden met Facebook is voor een bepaalde groep gebruikers echter wel heel interessant. Vooral degene met meer dan driehonderd kijkers kunnen er hun voordeel mee doen en reclame opnemen in de content. Dat is in elk geval goed voor een kleine vergoeding. Uiteraard is het dan wel vereist om de nodige energie en aandacht te besteden om meer kijkers te trekken