TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met delen van energie van de zon

Geld verdienen met delen van energie van de zon

Het is interessant om te weten dat er met het delen van energie van de zon er een mogelijkheid wordt geboden om extra geld te verdienen. Powerpeers biedt deze mogelijkheid aan huishoudens die over zonnepanelen beschikbaar. Er wordt sinds kort een extra vergoeding gegeven voor de energie van de zon die met anderen gedeeld wordt. Het is niet iets om rijk mee te worden, maar er kan op een gemakkelijke manier geld worden bijverdiend dat er anders niet was geweest. Er is overigens sprake van een primeur op wereldniveau, want Powerpeer is het eerste bedrijf dat de mogelijkheid biedt om van een extra vergoeding te profiteren.

De huishoudens die via zonnepanelen van zonne-energie gebruikmaken, krijgen al een vergoeding voor het terug leveren van energie, maar daar wordt nu een schepje bovenop gedaan als de energie met anderen gedeeld wordt. Deze extra vergoeding maakt het zelfs mogelijk om tot 20 procent sneller de investering in de zonnepanelen terug te verdienen. De marktplaats voor energie biedt huishoudens met zonnepanelen extra voordelen. De huishoudens kunnen de energie bijvoorbeeld delen met vrienden of familie. Uiteraard gaat het hier om energie die niet zelf door het huishouden wordt verbruikt, maar overblijft. Het voordeel is bovendien dat anderen die geen zonnepanelen hebben toch kunnen profiteren van zonne-energie. Het is een leuk en verrassend initiatief van Powerpeers en bovendien aantrekkelijk omdat er geld mee kan worden verdiend. Het kan dan ook maar zo zijn dat het initiatief op grote schaal aanslaat en er veel mensen aan meedoen.