TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met lagere zorgpremie

Geld verdienen met lagere zorgpremie

Er is al heel wat te doen geweest over de zorgpremie en het bedrag van het eigen risico voor het volgend jaar. Eerst werd gemeld dat het eigen risico zou worden verhoogd en dat werd daarna weer tegengesproken, waarbij er sprake zou zijn van een verhoging van de zorgpremie. Dat wordt natuurlijk allemaal gevoeld in de portemonnee, maar niet bij DSW. Dat is namelijk een zorgverzekeraar die de premie voor de zorgverzekering met ingang van 2018 verlaagt naar 107,50 euro per maand. Dat is een premiedaling van 6 euro. Daarnaast wordt er enige symboliek getoond door het bedrag van het eigen risico naar 375 euro te verlagen. Dit is een unieke maatregel van deze zorgverzekeraar, want het verplicht eigen risico wordt vastgesteld door de overheid. 

 

DSW is een zorgverzekeraar die de mogelijkheid biedt om volgend jaar geld te verdienen door minder uit te geven aan een zorgverzekering. DSW druist met het nemen van deze maatregelen dwars tegen de politiek in. De premie moet volgens de politiek namelijk omhoog en wel met een bedrag van 81 euro op jaarbasis. De premie moet omhoog omdat de kosten van de zorg snel toenemen. De topman van de zorgverzekering DSW laat echter weten dat de overheid er wat dat betreft naast zit. De stijging van de kosten van de zorg lijkt dit jaar namelijk in verhouding mee te vallen. Helemaal als dat afgezet wordt tegen datgene wat begroot is in de miljoenennota van 2017. Iedereen die een beetje geld wil verdienen door te besparen op de zorgkosten kan overstappen naar DSW.