TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met gestolen lantaarnpalen geen goed idee

Geld verdienen met gestolen lantaarnpalen geen goed idee

Er zijn veel manieren om geld te verdienen en enkele daarvan kunnen het daglicht niet verdragen. Zo is er in het begin van vorige maand een man geweest die dacht met lantaarnpalen geld te kunnen verdienen. De man werd betrapt op het moment dat de politie de auto zag met daarop twee lantaarnpalen bevestigd. De palen zijn uiteraard niet vanzelf op het dak gekomen en ook niet aangeschaft in de winkel. Het vermoeden bestaat dan ook dat de lantaarnpalen zijn gestolen om deze te verkopen en zo geld te kunnen verdienen. De palen zijn overigens niet uit de grond gerukt, maar bij een bedrijf in Almere weggenomen die deze in opslag had.

Overigens had de betreffende man meer strafbare feiten gepleegd, want de man reed rond met een niet geldig rijbewijs en had ook nog eens alcohol gedronken. Verder was de auto niet ondergebracht in een autoverzekering en zat er geen APK meer op. In plaats van geld te verdienen met de actie van het stelen van de lantaarnpalen ziet het er nu naar uit dat het geld gaat kosten. Het is dan ook aan te raden om op een eerlijke manier geld te verdienen. Er zijn mogelijkheden genoeg voor een extra zakcentje, variërend van het lopen van een krantenwijk tot een bijbaantje. Ook kunnen creatieve ideeën leiden tot het verdienen van geld. Het hoeft niet altijd groots te beginnen, want er kan ook langzaamaan een potje worden opgebouwd, waarin de extra centjes kunnen worden bewaard en opgespaard.