TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door in de zomer te gaan werken

Geld verdienen door in de zomer te gaan werken

Het gaat goed met de economie en dat betekent dat er volop vraag is naar vakantiekrachten. Ook nu nog kunnen jongeren in de zomer gaan werken en geld verdienen door een vakantiebaan te nemen. Bovendien biedt een vakantiebaan ook uitzicht op een vervolg in de vorm van een bijbaan die het hele jaar door aangehouden kan worden. De vraag op de arbeidsmarkt neemt in het algemeen toe en zeker ook in de vakanties, waarin er extra krachten nodig zijn om het werk in goede banen te leiden. Door deze zomer te gaan werken, kan het saldo op de bank weer worden aangevuld. Er zijn allerlei soorten vakantiebanen beschikbaar die fulltime of parttime kunnen worden ingevuld.

In de horeca is er altijd vraag naar personeel om bijvoorbeeld op het terras te lopen en de gasten te bedienen. Of in een restaurant als afwasser te werken. Wie het niet ziet zitten om in de horeca te werken, kan bijvoorbeeld de keuze maken promotiewerk te verrichten. Dat is veelal in de buitenlucht, waarbij er op straat gratis producten uitgedeeld worden. Verder is het een optie om in een callcenter te gaan werken om zo wat extra geld te verdienen. In de zorg zijn er ook altijd vakantiekrachten nodig en is er zowel vraag naar ongeschoolde als geschoolde medewerkers. Voor ongeschoolde medewerkers zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om bij ouderen thuis schoon te maken. Verder kan altijd in de eigen omgeving gekeken worden of er een zakcentje kan worden bijverdiend. Bijvoorbeeld door op te passen op kinderen of huisdieren.