TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met oude gadgets

Geld verdienen met oude gadgets

Geld verdienen met het verkopen van oude gadgets is een ideale manier om de portemonnee wat bij te vullen. Er zijn veel oude gadgets in trek bij een bepaalde doelgroep, maar ook oude spelletjes doen het goed op de internationale markt. Zo is er iemand die nog oude Pokémon-kaarten in het bezit heeft en deze te koop aanbiedt. De Charmander leverde de eigenaar van de kaart toch een aardig bedrag op van ongeveer 1.000 dollar. Of wat te denken van de oude generatie iPods. Ook deze oude gadgets kunnen geld waard zijn. Er is bijvoorbeeld een aanbod van een iPod classic in het wit die op Ebay staat. De prijs die ervoor gevraagd wordt is ongeveer 1.400 dollar.

De Game Boy is een ander interessant object dat geld kan opleveren als deze wordt verkocht. Het moet dan wel om een oude versie gaan en de originele verpakking kan het beste ook nog maar aanwezig zijn. In dat geval kan de Game Boy wellicht nog een bedrag van een paar honderd euro opleveren. Zo zijn er nog veel meer oude gadgets en spelletjes waar geld aan kan worden verdiend. Het is bijvoorbeeld mogelijk om geld te verdienen aan My Little Pony. Het gaat dan niet om nieuw speelgoed, maar om oudere versies van de kleine pony. Zo is er ook nog de bekende Tamagotchi. Er staat er één te koop op Ebay voor een bedrag van meer dan 170 dollar. Iedereen kan dan ook geld verdienen door de kasten eens door te lopen en te kijken of er nog historische gadgets of oude spelletjes zijn.