TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met de fiets

Geld verdienen met de fiets

Geld verdienen met de fiets is op meerdere manieren mogelijk. Er zijn gemeenten en bedrijven in Nederland waar het mogelijk is om geld te verdienen als de werknemer op de fiets naar het werk komt. Bijvoorbeeld in Maastricht, waar werknemers die daarvoor in aanmerking komen en op de fiets naar het werk gaan een beloning krijgen. De hoogte van de beloning is afhankelijk van het aantal kilometers dat van huis naar het werk wordt gefietst. De reden dat er een vergoeding wordt gegeven om met de fiets naar het werk te komen, is dat er dan onder meer parkeerplaatsen vrijkomen voor anderen die niet de mogelijkheid hebben om met de fiets naar het werk te komen.

Ook worden de medewerkers gestimuleerd om in beweging te komen. Er zijn dus meer voordelen aan verbonden. De conditie gaat erop vooruit en de portemonnee wordt een beetje extra gevuld. De fietsen worden voorzien van een zendertje en bij aankomst op het werk wordt de fietsrit automatisch geregistreerd. Zo kan worden bijgehouden wat het aantal gereden kilometers is en kan op basis daarvan een vergoeding worden vastgesteld. Een andere manier om geld te verdienen aan de fiets is door deze te verhuren aan toeristen. Dat is uiteraard vooral interessant in grote steden, waar veel toeristen uit het buitenland komen en die een fietservaring willen beleven. Zo zijn er meerdere manieren om met de eigen fiets op een leuke manier geld te verdienen. De fiets kan bijvoorbeeld ook als transportmiddel worden ingezet om producten en maaltijden te bezorgen.