TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met views en gesponsorde filmpjes

Geld verdienen met views en gesponsorde filmpjes

Vlogger zijn is helemaal in en veel kinderen zien voor zichzelf ook wel een toekomst weggelegd en dan vooral ook omdat geld verdienen via deze weg een optie is. Er zijn veel vloggers die YouTube als kanaal gebruiken om hun filmpjes te vertonen. Het is dan ook mogelijk om via de filmpjes die op YouTube worden geplaatst geld te verdienen. Dat kan weer op meerdere manieren. Een mogelijkheid om geld te verdienen met filmpjes is aan de hand van het aantal views. Er worden advertenties vertoond op YouTube en als er sprake is van 1.000 views dan kan dat een vlogger in Nederland ongeveer 1 euro opleveren. Het bedrag is natuurlijk ook afhankelijk van de populariteit van de vlogger.

Verder is het haast voor niemand duidelijk op welke manier dat bedrag per aantal views tot stand komt. De tijdsduur van de view is onder meer belangrijk, maar ook de periode of maand waarin het filmpje wordt bekeken, kan meetellen. In Nederland zijn er meerdere vloggers die een groot aantal abonnees hebben die hun kanaal volgen. Als er sprake is van ongeveer honderdduizend abonnees die gezamenlijk voor een miljoen views op maandbasis zorgen dan levert dat ongeveer een bedrag van 1.000 euro per maand op. Er valt wat dat betreft nog net wat meer geld te verdienen als vlogger als het om gesponsorde video’s gaat. Hier gaat veel meer geld in om, want bedrijven zien graag dat populaire vloggers hun producten aanprijzen. Dit is dan ook een nog betere manier om geld te verdienen als vlogger, maar dan moet je wel populair zijn en flink veel abonnees hebben.