TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met goedkope vliegtickets

Geld verdienen met goedkope vliegtickets

Het verdienen van geld kan op allerlei manieren vorm krijgen. Tegenwoordig vliegt bijvoorbeeld een groot aantal mensen wel een of meerdere keren per jaar naar het buitenland. Geld verdienen met goedkope vliegtickets is een optie doordat er bespaard wordt op de uitgaven voor het vliegen. Het vliegen wordt steeds voordeliger, want de tarieven van de bekende prijsvechters zijn in het afgelopen jaar bijvoorbeeld al met meer dan 30 procent gedaald. De prijsvechters hebben een derde van de markt in handen als het gaat om vluchten in Europa. Er ontstaat vermoedelijk dit jaar een prijzenoorlog, waardoor de prijzen van tickets nog lager worden.

Overigens heeft dat wel tot gevolg dat de dienstverlening en producten nog verder worden uitgekleed. Er zijn nu al trends, waarbij het mogelijk is om ultra lowcost in het vliegtuig te stappen. Dat betekent dat er al tickets voor een bedrag van 10 euro worden aangeboden. Dat is in elk geval wat Ryanair bijvoorbeeld in het najaar van plan is. Overigens is de prijzenoorlog niet alleen in Europa aan de gang. In het Verre Oosten en in Noord-Amerika zijn de prijzen ook al verlaagd. Dat is natuurlijk gunstig voor de reizigers die veel vliegen. Geld verdienen met goedkope tickets is een manier om veel geld te besparen op de kosten voor vluchten. Het kan dan ook raadzaam zijn om een goede vergelijking te maken tussen de prijsvechters als er een trip met het vliegtuig op het programma staat. Dat kan echt veel geld schelen dat weer aan andere zaken besteed kan worden.