TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met Koningsdagspullen verkopen

Geld verdienen met Koningsdagspullen verkopen

Koningsdag was bij uitstek de dag om overtollige spullen te verkopen en daarmee geld te verdienen, maar er zijn natuurlijk ook veel mensen die juist op deze dag voor een prikkie spulletjes hebben gekocht. Er zijn altijd veel impulsaankopen als artikelen voor een lage prijs worden aangeboden. Van impulsaankopen kan men later weer spijt hebben, maar dat hoeft niet, want alle gekochte artikelen op Koningsdag die toch niet aan de verwachting voldoen, kunnen natuurlijk weer te koop worden aangeboden.

Op deze manier kan een impulsaankoop toch nog tot een positieve wending nemen, want er kan weer geld mee worden verdiend. De ingekochte spullen kunnen weer via verschillende kanalen worden aangeboden. Bijvoorbeeld via de online marktplaatsen op landelijke niveau, maar ook regionaal zijn er vaak marktplaatsen beschikbaar, waar artikelen aangeboden kunnen worden. Zo zijn er nog meer mogelijkheden om de artikelen aan te bieden. Er worden bijvoorbeeld regelmatig vlooienmarkten gehouden, waar tweedehands goederen te koop worden aangeboden. Ook dat is nog een optie om van de spullen af te komen die tijdens Koningsdag al dan niet met overtuiging zijn aangeschaft.

Mocht het niet lukken om de artikelen te verkopen en geld te verdienen dan zijn er nog een aantal opties. De spullen kunnen dan bijvoorbeeld naar een kringloopwinkel worden gebracht. Of de artikelen kunnen weggestopt worden in een berging of op zolder om vervolgens volgend jaar tijdens Koningsdag weer tevoorschijn worden getoverd. Dan is het wel raadzaam om volgend jaar wat minder impulsaankopen te doen en de focus te leggen op de verkoop van eigen spullen.