TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Tips voor geld verdienen op Koningsdag

Tips voor geld verdienen op Koningsdag

Koningsdag is typisch een dag om geld te verdienen. Volwassenen, maar ook kinderen zien deze dag als een manier om wat extra’s bij te verdienen. De ene doet dat door oude spulletjes die niet meer gebruikt worden te koop aan te bieden. Een ander verdient weer geld door een talent aan te spreken en bijvoorbeeld muziek te maken voor mensen. Er zijn dan ook allerlei manieren mogelijk om geld te verdienen op Koningsdag. Het meest populair is toch wel oude spullen verkopen op de vrijmarkt, maar er kunnen ook nog andere tips worden gegeven. Wie bijvoorbeeld geen specifiek talent heeft dat geld op kan brengen en ook geen oude spullen heeft om te verkopen, kan zich richten op het aanbieden van een spelletje.

Bijvoorbeeld door in een emmer water onderin een glaasje te plaatsen en mensen tegen betaling te laten proberen een muntje via het water in het glaasje te werpen. Het glaasje mag ook een omgekeerd schoteltje zijn. Zo zijn er allerlei leuke spelletjes te bedenken die geld kunnen opleveren. Om echt geld te verdienen moet de kans voor het winnen van het spel natuurlijk wel zo klein mogelijk worden gehouden. Mocht je overigens wel oude spullen hebben om te verkopen, dan is het belangrijk om te weten dat de locatie voor een groot deel bepaalt of je succesvol bent in de verkoop. Ga bijvoorbeeld niet ergens achteraf zitten, waar geen mensen langs lopen. Op drukke plekken is het zaak om er heel vroeg bij te zijn, want er zijn natuurlijk meer vroege vogels die op het beste plekje azen.