TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met vertalen voor Netflix

Geld verdienen met vertalen voor Netflix

Het nuttige kan met het aangename verenigd worden, waarbij geld verdienen en kijken naar televisieseries via Netflix mogelijk is. Er zijn enorm veel series beschikbaar en de buitenlandse versies dienen uiteraard allemaal vertaald te worden naar het Nederlands voor het Nederlandse publiek. Geld verdienen met vertalen voor Netflix is mogelijk, maar wel alleen voor de beste vertalers weggelegd. Er moet een uitstekende kennis van verschillende talen aanwezig zijn om via deze weg geld te verdienen. Het is natuurlijk wel een fantastische droombaan om ondertitelingen te leveren voor series op Netflix. Iedereen die zichzelf goed genoeg acht om te kunnen vertalen, kan zich meteen opgevenj om een test te doen.

Hermes is het programma waar mensen terecht kunnen om zich aan te melden om bijvoorbeeld teksten vanuit het Engels naar het Nederlands te vertalen. Andere combinaties zijn echter ook mogelijk. Bijvoorbeeld van Japans naar Frans of naar IJslands. Er kunnen goede bedragen mee worden verdiend. Wie vanuit Engels naar Nederlands vertaalt, kan namelijk rekenen op een bedrag van 11,50 dollar per minuut. Wie van Japans naar Frans vertaalt, kan zelfs rekenen op een bedrag van 25 dollar per minuut. De teller kan voor vertalers die voor Netflix aan het werk gaan dan ook aardig hoog oplopen. Uiteraard kent de test die afgelegd moet worden een hoge moeilijkheidsgraad. De test bestaat uit vijf verschillende onderdelen die elk een tijdslimiet en andere inhoud kennen. Degene die twee talen perfect spreekt en schrijft, heeft zeker een kans om met het vertalen van series geld te verdienen.