TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met verlichting

Geld verdienen met verlichting

Er is een mogelijkheid om geld te verdienen met verlichting. Deze optie is aantrekkelijk voor bijvoorbeeld winkels. De gedachte achter geld verdienen met licht is dat er alleen voor de afname van het licht betaald wordt en niet voor de lampen. Philips biedt deze service aan bijvoorbeeld supermarkten, waarbij de standaardverlichting wordt vervangen door LED lampen.

Het beheer ervan wordt overgenomen door Philips Lighting en de winkelier heeft er geen omkijken meer naar. Er hoeft uitsluitend voor de afname van het licht betaald te worden en daarmee wordt al fors bespaard op de investering in lampen die dus niet hoeft plaats te vinden. Een extra voordeel is dat de winkelervaring voor de klanten geoptimaliseerd wordt door de bijzondere verlichting. Er worden maandelijkse kosten in rekening gebracht voor de verlichting en het beheer en onderhoud, maar daarvoor in de plaats wordt alle zorg uit handen genomen. De kosten voor het beheer, onderhoud en de verlichting zijn uiteraard lager dan het bedrag dat kan worden bespaard. Dat betekent dat er iedere maand geld kan worden verdiend door voor deze wijze van verlichting te kiezen.

Verlichting is in iedere winkel belangrijk en levert een grote bijdrage aan de sfeer en aan de winkelbeleving van klanten. Door voor LED verlichting te kiezen, verandert de sfeerbeleving in de winkel en dat heeft uiteraard een positieve uitwerking op klanten. Er zijn al meerdere winkels die op deze manier geld verdienen en het enthousiasme lijkt groot te zijn. Het zijn vooral ook de winkels die nog gebruikmaken van conventionele verlichting die op deze manier geld kunnen verdienen.