TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen aan tweets van Trump

Geld verdienen aan tweets van Trump

Er zijn allerlei manieren om online geld te verdienen en deze keer wordt er een methode toegelicht waarbij Trump een hoofdrol speelt. Ben Gaddis is ondernemer en heeft een methode bedacht om geld te verdienen aan tweets die Trump de wereld via Twitter in slingert. De methode Trump and Dump bot wordt gebruikt om geld voor het goede doel te verdienen en het leuke is dat het plan binnen dertig minuten helemaal rond was. Er is inmiddels al veel geld mee verdiend door Gaddis die overigens eigenaar is van het bedrijf The Think Tank. Dit bedrijf heeft in de Verenigde Staten meerdere kantoren en bedient grote klanten. Het idee is ontsproten doordat er op de kantoren veel gesproken werd over de tweets van Trump. Mede doordat de tweets die de president de wereld inbrengt grote gevolgen kunnen hebben voor onder meer beursgenoteerde bedrijven.

Vooral in de periode dat Trump nog kandidaat was om president te worden van de Verenigde Staten werd er door hem regelmatig op een negatieve manier bericht over bedrijven. Iedere keer als er een negatieve tweet de wereld in werd gebracht, kon dat gevolgen hebben voor de beurskoers als het om een beursgenoteerd bedrijf ging. Nu is de manier op geld verdienen door Gaddis juist daarop gebaseerd. Het idee was namelijk om op het aandeel waarover getweet werd meteen short te gaan. Er werd een speciale bot ingezet om het mogelijk te maken in 20 milliseconde geld te verdienen. Vanaf het eerste moment is er een grote winst gemaakt en dat komt dieren ten goede, want de winst gaat als donatie naar de dierenbeschermingsorganisatie ASPCA.