TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Op ludieke manier geld verdienen met Tinder

Op ludieke manier geld verdienen met Tinder

Iedereen is wel bekend met Tinder om snel met leuke matches in de omgeving in contact te komen, maar dat geld verdienen ook mogelijk is, zal waarschijnlijk wat minder bekend zijn. In principe biedt Tinder natuurlijk zelf geen mogelijkheden om geld te verdienen, maar de twintigjarige Maggie Archer uit St. Louis in Amerika is dat wel gelukt. Maggie bedacht namelijk een ludieke manier om geld te verdienen met Tinder. Het begon overigens als een grap, zoals Maggie heeft laten weten aan Buzzfeed, maar de grap bleek al snel aan te slaan en serieus genomen te worden. De eerste stap die gezet werd door Maggie werd genomen door in het Tinderprofiel een tekst op te nemen. In de tekst werd gevraagd om 5 dollar te sturen en dan te ontdekken wat er gebeurt.

Gebruikers van Tinder bij wie de profieltekst opviel, vroegen uiteraard dan wat er zou gebeuren als er 5 dollar overgemaakt zou worden. Daarop werd dan door Maggie weer gereageerd met dat er eerst betaald moet worden om daarachter te komen. De betalingen werden overigens via PayPal verricht. Daarna gebeurde er niets. De betalers zijn natuurlijk vast en zeker teleurgesteld, maar Maggie heeft door de nieuwsgierigheid te prikkelen toch een aardig zakcentje weten binnen te slepen. Ook blijkt dat maar liefst twintig procent van de mannen die gevraagd hebben wat er zou gebeuren inderdaad geld hebben overgemaakt. In een week tijd zijn er twintig matches die geld hebben gestuurd. Maggie vond het leuk dat de grap een serieus experiment werd dat ook nog geld opleverde en heeft de actie via Twitter gedeeld.