TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen via live stream met Super Chat

Geld verdienen via live stream met Super Chat

Geld verdienen met live streamen via Super Chat is tegenwoordig ook mogelijk via YouTube en met gebruik van een smartphone. Er is door het gigantische platform een nieuwe manier ontwikkeld om gebruikers geld te laten verdienen. Super Chat kan namelijk aan het live streamen worden gekoppeld en daarmee kan geld worden verdiend. Live streamen en op deze wijze geld verdienen, is overigens alleen nog mogelijk als er sprake is van minimaal tienduizend abonnees.

De functie Super Chat houdt is dat fans en degene die de video live streamt met elkaar kunnen communiceren. Op het moment dat een fan via de chat de aandacht wil hebben, kan er geld worden betaald om een extra opvallend chatbericht te kopen. Fans die op deze manier te werk gaan en geld betalen om op te vallen, komen meer in de picture met hun chatbericht. Het bericht krijgt dan namelijk een opvallend kleurtje. Bovendien blijft het chatbericht extra lang te zien in het scherm tot wel vijf uur lang.

De prijs die voor een Super Chat betaalt moet worden, is variabel. Zo kan het voorkomen dat het kopen van een bericht 1 dollar kost, maar kan dat bedrag ook oplopen naar 500 dollar. Voor een hogere prijs kunnen er meer tekens gebruikt worden en blijft het bericht ook langer in beeld te zien. Zo heeft iedereen de keuze om al naar gelang het bedrag dat beschikbaar is extra op te vallen tijdens het live streamen. Super Chat is nog niet geschikt voor Nederlanders die live streamen, maar al wel beschikbaar in twintig andere landen.