TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen in de Verenigde Arabische Emiraten

Geld verdienen in de Verenigde Arabische Emiraten

Wie het in Nederland wel een beetje heeft gehad en graag meer geld wil verdienen, heeft de mogelijkheid om naar het buitenland te gaan. Veel geld verdienen in de Verenigde Arabische Emiraten is weggelegd voor Nederlandse verpleegkundigen. Op de afgelopen Emigratiebeurs die onlangs in Houten is gehouden, was er vraag door ziekenhuizen in de Verenigde Arabische Emiraten naar meer dan duizend personen met een medische opleiding. Er zijn al meerdere Nederlanders die de stap hebben gemaakt om al dan niet tijdelijk veel geld te gaan verdienen in het buitenland.

Het klinkt ook aantrekkelijk als er gezegd wordt dat er 5.000 euro netto per maand verdiend kan worden en dat er voor gratis huisvesting wordt gezorgd. Dat betekent dat een groot deel van het verdiende geld opzij kan worden gezet. Wat dat betreft is een paar jaar werken om veel geld te verdienen helemaal zo gek nog niet. Het salaris is riant en de arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, maar er is nog een voordeel. Er is namelijk sprake van een veel lagere werkdruk.

Overigens zijn er meer mogelijkheden om in het buitenland te werken en geld te verdienen. In Zweden is er namelijk ook vraag naar medisch personeel. Wie geen medische opleiding heeft, maar toch graag in het buitenland wil werken, kan uit meerdere aanbiedingen een keuze maken. In Spanje is er in het zomerseizoen bijvoorbeeld vraag naar fitness-entertainers voor de hotelketen Iberostar. Ervaren verpleegkundigen zijn echter het meest gevraagd en kunnen ook aan de slag in Duitsland, Denemarken en in het Verenigd Koninkrijk.