TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen op Eindhoven Airpot met auto parkeren

Geld verdienen op Eindhoven Airpot met auto parkeren

Er wordt in maart de mogelijkheid geboden om met het parkeren van de auto op Airport Eindhoven geld te verdienen. Het parkeerconcept houdt in dat de reiziger die met de auto naar het vliegveld komt en daar achterlaat tijdens de afwezigheid geld kan verdienen. ParkFlyRent is een concept dat al drie jaar bestaat en eerder van start is gegaan op Schiphol. De auto die wordt achtergelaten op een van de speciale parkeerplekken kan tijdens de afwezigheid van de eigenaar die op zakenreis of op vakantie is gegaan, worden verhuurd aan iemand anders. Het verhuren van de auto tijdens de afwezigheid is dan ook het concept van geld verdienen.

Het concept bestaat uit een selfservice dienst, waarbij de belangstellenden zich op de site van ParkFlyRent moeten aanmelden. Na de aanmelding wordt er een code verstrekt aan de parkeerder om de slagboom van het parkeerterrein omhoog te laten gaan. Het concept is op Schiphol al een succes gebleken. Daar is er sprake van veertig parkeerplaatsen en worden er ongeveer duizend auto’s per jaar geparkeerd. Er wordt gemiddeld zeventig procent verhuurd en de eigenaar kan als een gemiddeld huurbedrag 52 euro tegemoet zien.

Er worden overigens wel eisen gesteld aan de auto’s voor de verhuur. Een eis is bijvoorbeeld dat de wagen niet ouder dan 8 jaar mag zijn en dat er niet meer dan 2 ton aan kilometers op de teller mag staan. Een rookgeur is net als een hondengeur niet gewenst. Verder dienen huurders een forse borg van 1.000 euro te voldoen.