TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met vuurwerkafval en kerstbomen

Geld verdienen met vuurwerkafval en kerstbomen

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent dat er traditiegetrouw weer kerstbomen op straat worden gezet. Ook is er natuurlijk her en der nog sprake van vuurwerkafval dat nog niet is opgeruimd. In het nieuwe jaar kan er in veel gemeenten direct begonnen worden met geld verdienen door vuurwerkafval en kerstbomen op te ruimen en in te leveren. Per gemeente kunnen de regels wat verschillen. Zo is er in de gemeente Oldebroek bijvoorbeeld een speciale actie die op jongeren tot 14 jaar is gericht. Die krijgen voor een ingeleverde volle vuilniszak met vuurwerkafval een bedrag van 0,50 euro en voor een kerstboom eveneens een bedrag van 0,50 euro.

Ook in Castricum is het mogelijk geld te verdienen met kerstbomen op woensdag 4 januari. Er kunnen dan kerstbomen worden ingeleverd en kinderen krijgen per ingeleverde kerstboom een bedrag van 0,50 euro. Aangezien het kerstvakantie is, kunnen kinderen op deze manier met het verzamelen van vuurwerkafval en kerstbomen toch een leuk zakcentje bijverdienen. Zoals gezegd, kan het per gemeente verschillen wat de mogelijkheden zijn om geld te verdienen met vuurwerkafval en kerstbomen. Het is dan ook aan te raden om even bij de eigen gemeente te informeren of er een speciale actie op touw is gezet, waarmee geld kan worden verdiend. In Ermelo wordt bijvoorbeeld eveneens een actie georganiseerd op 4 januari en de beloning voor het inleveren van kerstbomen bedraagt 0,50 euro, zoals ook in de andere genoemde gemeenten het geval is. Vaak zijn er meerdere inleverpunten beschikbaar.