TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Extra geld verdienen met vakantieverhuur

Extra geld verdienen met vakantieverhuur

Extra geld verdienen met vakantieverhuur kan op verschillende manieren. In voor toeristen populaire steden in Nederland bijvoorbeeld. Het eigen huis kan dan ter beschikking worden gesteld. Er is echter ook een optie om in het buitenland een vakantiehuis te verhuren. Er worden zeker in het hoogseizoen hoge prijzen in rekening gebracht met betrekking tot de vakantieverhuur in Zuid-Europa. Een groot huis met een zwembad kan al voor duizenden euro’s per week worden verhuurd. Aan de kust zijn de prijzen doorgaans het hoogst. De huurinkomsten van tweede huizen in het buitenland kunnen in elk geval een leuk extraatje vormen op de jaarlijkse inkomsten.

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen met een vakantiehuis in het buitenland over tot verhuur voor de vakantie. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Er komt gewoon geld binnen op het moment dat het vakantiehuis niet door de eigenaar zelf wordt gebruikt, maar verhuurd wordt aan toeristen. Rijk worden is er niet echt bij, maar dat hoeft ook niet. Al het extra geld dat verdiend kan worden door het eigen vakantiehuis in het buitenland te verhuren, is natuurlijk mooi meegenomen. Wie het meest geld wil verdienen aan de vakantieverhuur van het tweede huis in het buitenland kan dat het beste doen in het hoogseizoen. Dat is toch de periode, waarin de meeste mensen op vakantie willen. Nadeel is dan wel dat de eigenaar er zelf in het hoogseizoen niet in kan en met een vakantie buiten het hoogseizoen tevreden moet zijn. Dat kan prima als er bijvoorbeeld geen schoolgaande kinderen meer tot het gezin behoren.