TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met mobiele kleine klusjes

Geld verdienen met mobiele kleine klusjes

Er gaan veel momenten voorbij dat er ergens gewacht moet worden. Bijvoorbeeld met het wachten op de komst van de trein of bus. Of in de wachtkamer. Dat zijn uitstekende momenten om geld te verdienen met mobiele kleine klusjes. Dat wordt ook wel micro-jobbing genoemd. Ask & Task biedt de mogelijkheid om op momenten waarop er gewacht moet worden, maar ook op andere momenten als het zo uitkomt geld te verdienen. Met de mobiel in de hand kunnen er via de telefoon kleine opdrachtjes worden uitgevoerd. Bij het voltooien van een opdracht is er sprake van een verdienste. Iedereen kan zich als tasker registreren om geld te verdienen, maar er zijn natuurlijk ook askers nodig om kleine mobiele klusjes aan te bieden.

Er worden geen gouden bergen beloofd, want het gaat hier om een bijverdienste. Al het geld dat met het uitvoeren van een simpel klusje dat geen tijd in beslag neemt, kan worden verdiend, is echter natuurlijk mooi meegenomen. Binnen een paar klikken kunnen consumenten zich al als tasker registeren en kijken welke taken er mobiel vervuld kunnen worden. Zo kan er binnen vijf minuten al een klein beetje geld worden verdiend door een aantal vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld bezorgdiensten. De beloning kan afhankelijk van de omvang van het  mobiele klusje tot wel 2 euro oplopen. Wie al deze kleine bedragen bij elkaar verdient en laat staan, kan op en duur tot een aardig bedrag bijeen hebben gewerkt met het voltooien van kleine klusjes op de mobiel. Micro-jobbing is in elk geval een leuke bijverdiensten.