TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

In de toekomst geld verdienen met futuristische stadsauto

In de toekomst geld verdienen met futuristische stadsauto

In de toekomst wordt het wellicht mogelijk om geld te verdienen met een eigen futuristische stadsauto zonder er zelf wat aan te hoeven doen. Er is door Honda namelijk een studiemodel gelanceerd tijdens de CES technologiebeurs in Las Vegas, waarmee het in de toekomst mogelijk wordt om met de auto geld te verdienen.

Er zijn vele ontwikkelaars bezig met zelfrijdende wagens die in de toekomst het verkeersbeeld gaan bepalen. Ook Honda richt zich hierop met de NeuV Concept in de vorm van een futuristische stadswagen. Hiermee laat het merk de eigen visie zien op hoe de auto in de toekomst deel uit kan maken van het maatschappelijke leven.

Een auto staat gemiddeld meer stil dan dat deze gebruikt wordt. In de tijd dat de auto niet gebruikt wordt, zal er in het geval van NeuV Concept geld worden verdiend door de autonome wagen als taxi in te zetten. Iemand die met de auto naar kantoor rijdt en deze daar neerzet, kan geld verdienen als de wagen tijdens de werkuren als taxi ingezet wordt. Aangezien de auto onafhankelijk rijdt, kan deze zelfstandig personen afhalen op de ene bestemming en wegbrengen naar een andere bestemming.

Als taxi geld verdienen met de stadswagen is een optie, maar er is nog meer mogelijk. Zo kan er wellicht ook geld worden verdiend door aan het stroomnet elektriciteit terug te leveren. Verder wordt er in het concept ook aandacht besteed aan de emotie van de bestuurder, waarbij er suggesties getoond worden op een beeldscherm die bij de emotie aansluiten.