TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met de verkoop van Sinterklaascadeautjes

Geld verdienen met de verkoop van Sinterklaascadeautjes

Het grote kinderfeest is weer achter de rug, maar het zijn niet alleen de kinderen die Sinterklaas hebben gevierd. Dat houdt automatisch in dat er ook veel mensen zijn die cadeautjes hebben gekregen van de Sint, waar zij wat minder tevreden over zijn. Er is wat dat betreft een goede oplossing voor in de vorm van geld verdienen met de verkoop van Sinterklaascadeautjes waar je niets aan hebt of niets mee hebt.

Ieder jaar weer na Sinterklaas zijn er mensen die van de gelegenheid gebruikmaken om gekregen cadeautjes te ruilen tegen andere cadeautjes of deze te koop aanbieden om geld te verdienen, waarmee zelf een geschenk kan worden gekocht. De advertentiesites staan ieder jaar nadat 5 december is geweest weer bol van de cadeautjes die te koop of te ruil worden aangeboden. Het verleden jaar zijn er in het weekend van Sinterklaas 150.000 meer advertenties geplaatst dan op een normale vergelijkbare dag het geval is. Er worden vooral veel artikelen aangeboden die met Sinterklaas verkregen zijn, zoals spelcomputers, maar ook boeken, mutsen, parfum en spelletjes. Ook de websites, waarop het ruilen van goederen mogelijk is, worden de dagen na Sinterklaas goed bezocht.

Dat er veel artikelen via advertentiesites te koop of te ruil worden aangeboden, komt ook doordat het product niet kan worden geruild. Het is namelijk doorgaans niet de gewoonte dat Sinterklaas het bonnetje erbij levert. Wie liever niet gekregen cadeautjes wil verkopen of ruilen, kan altijd nog van de mogelijkheid gebruikmaken om het artikel te verpakken in kerstpapier en het bij een ander onder de kerstboom leggen. Zo heeft er toch nog iemand plezier van.