TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen als Sinterklaas

Geld verdienen als Sinterklaas

Sinterklaas is in het land en kan wel wat hulp gebruiken om alle cadeaus op tijd bij alle kinderen in Nederland bezorgd te krijgen. Het is natuurlijk helemaal geweldig als het niet de Zwarte Piet is die door de schoorsteen komt om de cadeautjes af te leveren, maar Sinterklaas zelf aan de deur klopt om de kinderen blij te maken.

Er zijn veel ouders die dat ook vinden en net als scholen, verenigingen en andere organisaties gebruikmaken van de gelegenheid om een hulpsinterklaas in te schakelen die langskomt met zijn Zwarte Pieten om de kinderen te verblijden. Het is dan ook een uitstekende optie om geld te verdienen als Sinterklaas of als Zwarte Piet, want het is natuurlijk het leukste als zowel Sinterklaas als Zwarte Piet langskomt om cadeautjes uit te delen en strooigoed te strooien.

Om geld te verdienen als Sinterklaas is er natuurlijk wel een pak nodig en wat vermommingsmateriaal, maar dat kan worden gehuurd net als de kleding om in de rol van Zwarte Piet te kruipen. Het is een kleine investering die zichzelf zeker weer terug kan verdienen als er meerdere opdrachten binnenkomen om als Sinterklaas te worden ingeschakeld. Het is een leuke bijverdienste, want naast dat er geld wordt verdiend, is het natuurlijk helemaal geweldig om de blijde kindergezichtjes te zien. Er is nog altijd vraag naar hulpsinterklazen, maar de datum van 5 december nadert wel rap, zodat er wel actie moet worden ondernomen als je op een leuke manier geld wilt verdienen als Sinterklaas.