TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met wandelen en post bezorgen

Geld verdienen met wandelen en post bezorgen

Geld verdienen met wandelen in de buitenlucht is voor de liefhebbers van het maken van wandelingen natuurlijk een geweldige mogelijkheid. Er zijn verschillende mogelijkheden om tijdens het wandelen geld te verdienen en één van de opties is het wandelen te combineren met het bezorgen van post.

Er zijn wat dat betreft meerdere opties om aan de slag te komen en zo wat extra geld bij te verdienen.  Het is uiteraard niet zo dat er overal in Nederland op dit moment dringend bezorgers van post nodig zijn, maar er zijn welk altijd regio’s waar men op zoek is naar nieuwe medewerkers. Mocht dat in de eigen omgeving niet zo zijn, dan kan ook naar alternatieven worden gezocht. Bijvoorbeeld het bezorgen van folders of van een landelijke of regionale krant.

Een van de bedrijven die op zoek is naar medewerkers die wandelen in de buitenlucht willen combineren met het bezorgen van post is Sandd. Dit bedrijf is zelfs een samenwerkingsverband aangegaan met KNBLO-NL en wil als partner daarvan de link leggen tussen het actief bezig zijn in de buitenlucht en het bezorgen van post. Er is een speciale website beschikbaar, waar een overzicht van vacatures wordt getoond en iedereen kan ook van de gelegenheid gebruikmaken om zichzelf aan te melden als postbezorger.

Zoals gezegd zijn er uiteraard meer opties om geld te verdienen met wandelen en post te bezorgen. Er zijn fulltime mogelijkheden beschikbaar, maar het bezorgen van folders of een krant kan bijvoorbeeld ook prima als bijbaan benut worden om zo wat extra geld te verdienen.