TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen tijdens reizen

Geld verdienen tijdens reizen

Het is niet voor iedereen weggelegd, maar de mogelijkheid bestaat zeker wel om te reizen en tegelijkertijd geld te verdienen. Het gaat daarbij niet om het zoeken van werk in het land waar doorheen wordt gereisd, maar om het schrijven van blogs. Er zijn meerdere voorbeelden van reizigers die actief een blog bijhouden en daarmee geld verdienen.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat degene die een  blog schrijft dat op een leuke manier doet en informatie geeft die interessant is voor de lezers. Als een blog dan een succes wordt, dan kan het maar zo zijn dat je wordt uitgenodigd door een commerciële partij om een bepaalde reis te maken en daarover te bloggen.

Mollie Bylett is een voorbeeld van een blogster die momenteel haar geld kan verdienen met reizen en bloggen. Mollie begon met bloggen om vrienden en familie tijdens haar reizen op de hoogte te houden van de avonturen die zij beleefde met het backpacken in het zuidoosten van Azië. Er zijn overigens nog veel meer opties om reizen en geld verdienen te combineren. Katrina is een voorbeeld van een vrouw die op een andere manier geld verdient en daardoor kan reizen. Zij verhuurt namelijk haar appartement in California via de website Airbnb en kan van het geld dat zij daarmee verdient haar reizen bekostigen.

Reizen kost uiteraard veel geld, maar niet als de reizen bekostigd worden, zoals tegenwoordig in het geval van Mollie zo is en Katrina die na aftrek van alle kosten voldoende geld overhoudt om te reizen.