TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met kleding die je niet meer draagt

Geld verdienen met kleding die je niet meer draagt

Er zijn zeker een aantal simpele manieren om geld te verdienen en één daarvan is het geld verdienen met kleding die in de kast hangt en om wat voor reden dan ook niet meer wordt gedragen. In de hele maand oktober wordt aan iedereen de gelegenheid geboden om kleding en accessoires die nooit meer gedragen worden op te sturen naar Glamour, waarna de artikelen op een speciale website te koop worden aangeboden.

Het enige wat je hoeft te doen om geld te verdienen, is je kledingkast op te ruimen en te kijken welke kleding je weg wilt doen. Er kunnen maximaal tien items worden ingezonden die voor de verkoop beschikbaar worden gesteld. Uiteraard moet de kleding er wel netjes uitzien en moet het gestoomd of gewassen wassen zijn. Zo worden items die niet schoon zijn of vlekken of beschadigingen vertonen niet voor de verkoop beschikbaar worden gesteld.

Het handige van deze manier van geld verdienen, is dat er alleen maar kleding uitgezocht hoeft te worden dat vervolgens opgestuurd kan worden. Daarna is het natuurlijk nog even afwachten of de kleding daadwerkelijk wordt verkocht en als dat het geval is, dan kan er geld worden verdiend.

Degene die de kleding heeft ingeleverd, ontvangt 70 procent van de verkoopprijs zonder daar verder iets voor te hoeven doen. Glamour zorgt voor het maken van foto’s van de kleding en accessoires en plaatst de items ook online. De artikelen blijven maximaal vier maanden online staan en het is mogelijk om niet verkochte kleding weer op te halen in Amsterdam bij de redactie van Glamour.