TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met vroege Sinterklaasaankopen

Geld verdienen met vroege Sinterklaasaankopen

De maand oktober moet nog beginnen en Sinterklaas is nog lang niet in het land, maar de slimme consumenten kan al wel vast rekening houden met de komst van de goedheiligman. Er kan namelijk geld worden bespaard door al vroeg Sinterklaasaankopen te doen. Uit onderzoek is gebleken dat rond de tijd voor Sinterklaas en kerst de winkels speciale aanbiedingen vermelden, maar die aanbiedingen blijken in werkelijkheid helemaal niet zo voordelig te zijn.

De Consumentenbond heeft de prijzen van speelgoed onderzocht en daaruit is gebleken dat het populaire speelgoed een paar maanden voor Sinterklaas veel voordeliger was dan rond de periode van Sinterklaas. Door nu al vroeg te beginnen met de aankopen kan er geld worden bespaard en dus feitelijk worden verdiend.

Het blijft ook nu aan te raden om de prijzen van speelgoed en andere cadeaus met elkaar te vergelijken, want ook dat kan nog geld opleveren. Nog een voordelige manier om aan nieuw speelgoed te komen is door een speelgoedruilbeurs te bezoeken.

In plaats van dure cadeaus splinternieuw aan te schaffen, bestaat ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld naar een kringloopwinkel te gaan om daar artikelen tegen een zeer lage prijs te kopen. Er zijn allerlei artikelen te koop en er is keuze genoeg, zodat er altijd een leuk geschenk gevonden kan worden.

Het is ook mogelijk om te besluiten zelf cadeautjes te maken of bijvoorbeeld een tegoedbon te geven met daarop een klusomschrijving die door jou wordt uitgevoerd. Dat kan variëren van het bakken van een appeltaart tot het schilderen van een kamer.