TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen als pakketbezorger via PickThisUp

Geld verdienen als pakketbezorger via PickThisUp

Er is weer een manier bijgekomen om op een leuke manier geld te verdienen en dit keer biedt de Utrechtse startup PickThisUp die mogelijkheid. Er is namelijk een proef van start gegaan in de vorm van een platform, waarbij autorijders de gelegenheid krijgen om bij andere tegen betaling pakketjes te bezorgen.

Particuliere automobilisten kunnen via het platform PickThisUp laten weten dat er ruimte in de auto is om een pakketje te vervoeren langs een specifiek traject. Er zijn uiteraard ook aanbieders van pakketjes nodig om de proef te doen slagen en particuliere automobilisten in de gelegenheid te stellen geld te laten verdienen als pakketbezorger. Het is voor aanbieders vanaf een bedrag van 10 euro mogelijk om een pakket aan te bieden op het platform. Aanbieders van pakketten krijgen zelf de gelegenheid om een pakketbezorger te selecteren. Iedere pakketbezorger wordt voorzien van een profielscore en daar kan de aanbieder desgewenst op selecteren.

De pakketten zijn verzekerd tot een bedrag van 250 euro en de pakketbezorger ontvangt het geld pas op het moment dat de ontvanger het pakketje daadwerkelijk heeft ontvangen. Het moment van overdacht is dan ook het moment waarop de automobilist geld kan verdienen. Er is nu nog een pilot gaande, maar vanaf de maand oktober is het de bedoeling om op een breder vlak te diensten aan te bieden. Verder is er de hoop dat er meegelift kan worden op het succes van Marktplaats, want op dat platform worden enorm veel artikelen aangeboden die van de aanbieder naar de ontvanger moeten worden verzonden.