TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met verhuren aan je buren via Peerby GO

Geld verdienen met verhuren aan je buren via Peerby GO

Peerby heeft een nieuw concept ontwikkeld in de vorm van Peerby GO, waarmee het mogelijk is om geld te verdienen met verhuren aan je buren. De verhuurder van bijvoorbeeld gereedschap, bakfiets, barbecue, partytent of aanhangwagen kan via het online platform wat zakgeld bijverdienen zonder daar veel meer moeite voor te doen dan de spullen via verhuur ter beschikking te stellen.

De dienst is in Amsterdam al beschikbaar en vormt een uitstekende aanvulling op de al langer bestaande uitleendienst van spullen. Er wordt op deze manier nog meer zekerheid en gemak geboden, waarbij de uitlener in aanmerking komt voor een vergoeding. Iedereen kan zich aanmelden als superbuur en laten weten wat er verhuurd kan worden. De superbuur die de spullen uitleent, kan van de gelegenheid gebruikmaken om het uit te lenen artikel te laten bezorgen per fietskoerier via Peerby of kan zelf het artikel bezorgen bij de buur.

Verhuurders krijgen de zekerheid dat de spullen op tijd weer worden terug verkregen in dezelfde staat als waar deze in verhuurd zijn. Iedereen kan een kijkje nemen op de website van Peerby en ontdekken hoeveel geld er gemiddeld per maand met bijvoorbeeld een enkel stuk gereedschap of meerdere artikelen kan worden bijverdiend.

Uiteraard betreft dat slechts een indicatie, zodat er daar geen rechten aan ontleend kunnen worden. Het is een ideale service voor iedereen die een zakcentje wil bijverdienen en natuurlijk ook een uitstekende oplossing voor de buur die geen dure aankoop wil doen, maar bijvoorbeeld voor één dag een slijptol of barbecue met partytent wil huren.