TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met vakantiebaantje

Geld verdienen met vakantiebaantje

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat er weer veel bedrijven op zoek zijn naar personeel die het vaste personeel tijdens de vakantie vervangen. Geld verdienen met een vakantiebaantje is vooral voor jongeren weggelegd, want daar zijn de meeste bedrijven naar op zoek.

Er zijn veel jongeren die al vakantie hebben doordat in de maand mei de examens zijn gemaakt in het voortgezet onderwijs. Om de periode tot de vervolgstudie te overbruggen en wat geld te verdienen, kunnen deze jongeren nog langer in een vakantiebaan werken. Het geld dat verdiend wordt, kan natuurlijk op de spaarrekening worden gezet, maar het kan ook gebruikt worden om in de zomer nog even van een welverdiende vakantie te genieten voordat er met een vervolgopleiding wordt gestart.

Er zijn verschillende manieren beschikbaar om op zoek te gaan naar een vakantiebaantje. Laat bijvoorbeeld iedereen in de omgeving weten dat je graag wilt werken. Er komen namelijk heel veel jongeren aan een vakantiebaantje door het netwerk in de eigen omgeving.

Een andere manier is om je in te schrijven bij uitzendbureaus, want deze bureaus zijn doorgaans speciaal op zoek naar jongeren die bij verschillende bedrijven of organisaties in een vakantiebaan willen werken. Dan is er nog een optie en is dat rechtstreeks te solliciteren bij bedrijven. Kijk de krant na en surf online om op zoek te gaan naar bedrijven die vakantiebaantjes aanbieden. Je moet er wellicht even moeite voor doen, maar dan heb je uiteindelijk straks wel veel geld verdiend met een leuke vakantiebaan.